Unified joukkueet hakevat valmentajia sekä partner-pelaajia

Julkaistu 08.03.2019

Innokkaita ohjaajia haussa!


Unified-koripallo on Special Olympics –järjestön organisoimaa urheilutoimintaa kehitysvammaisille sekä erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille urheilijoille eikä virallista diagnoosiakaan vaadita.Kentällä pelaa yhtä aikaa 3 urheilijaa ja kaksivammatonta partner-pelaajaa. Partner-pelaajan roolion pelata mukana kentälläjasamalla ohjata ja avustaa joukkuetovereitaan. Peliaika on 4x8 min ja peliä pelataan normaalin koripallon säännöillä. Suomessa Unified-koripalloa pelataan 13 eri seurassa ja viidessäeri sarjassa.

BC Nokiassa Unified-koripalloa on pelattu jo vuodesta 2010 alkaen. Nykyään toimintamme koostuu kolmesta joukkueesta, noin 30 urheilijasta, noin 10 partner-pelaajasta sekä 7 valmentajasta. Urheilijamme ovat iältään n. 10-25–vuotiaita ja heidät on jaettu iän ja sukupuolen mukaan kolmeen joukkueeseen.He ovat aktiivisia ja innostuneita nuoria henkilöitäjakäyvät ahkerasti treenaamassa kahdesti viikossa. Sarjapelejä heillä onnoin parin kuukauden välein.

Meillä olisi tarvettauusille ja innokkaille valmentajille sekä partner-pelaajille. Aikaisempaa valmennuskokemusta ei vaadita, positiivinen ja reipas asenne riittää. Olisi kuitenkin toivottavaa, jos ymmärtäisi koripalloa lajina, mutta oma peliura ei ole välttämätön.

Unified-koripallotoiminta mahdollistaa urheilemisen ilon suurelle määrälle ihmisiä. Olemme luoneet hienoja kokemuksia, unohtumattomia muistoja ja pitkiä ystävyyssuhteita niin urheilijoille, partnereille, valmentajille kuin tuomareille ja muille taustahenkilöillekin.Unified-koripallostaon varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa esimerkiksi työnhaussa.

Tule rohkeasti kokeilemaan! Otamme mielellämme vastaan uusia kasvoja.


Lisää tietoa meidän toiminnastamme löytyy alla olevasta osoitteesta:

http://www.bcnokia.com/joukkueet?team=89

Lisää tietoa yleisesti Unified-koripallosta löytyy alta:

https://www.vammaisurheilu.fi/liikunta-ja-urheilu/lajit/koripallo

https://www.vammaisurheilu.fi/special-olympics/mika-on-special-olympics


Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:


Laura Hamdi, laura.hamdi@hotmail.com, 0405875516

Pia Heinonen, pia.t.heinonen@gmail.com, 0503518280