Naisten joukkueen pelaaja ja valmentajauutisia BC Nokian naisten joukkueen..

Julkaistu 13.04.2017
Naisten joukkueen pelaaja ja valmentajauutisia

BC Nokian naisten joukkueen viime vuoden runkopelaajista Noora Suomilammi, Anni Lehtola ja Nea Mäkelä, Mona Luoto, Jessica Jokiasalo ja Elli Tapanainen ovat vahvistaneet pelaamisensa BC Nokiassa. Tuulia Timon jatkaminen vahvistuu kesän aikana opiskelupaikkojen selvittyä.
BC Nokia joutuu luopumaan loistavan kevään pelanneesta Veera Välimaasta. Veeran henkilökohtaiset syyt vievät hänet pois Nokialta

Joukkue aloittaa harjoittelun yhdessä A-tyttöjen kanssa 20.4. Uudet pelaajat ovat tervetulleita harjoituksiin mukaan.

" Ensimmäinen harjoitusjakso kestää heinäkuun alkuun. Tavoitteena on kehittää pelaajien valmiuksia voittaa 1-1 tilanteita, tehdä parempia valintoja sekä kehittää joukkuetta fyysisesti, jotta voimme pelata kovempaa ja aktiivisempaa korista ", kertoo joukkueen päävalmentaja Aleksi Suominen.

Joukkueen fysiikkavalmentajaksi on kiinnitetty Jari Halonen. Halonen vastasi viime vuonna mm. BC Nokian miesten 2 joukkueen ja Kooveen naisten salibandy liigaa pelaavan joukkueen fysikkavalmennuksesta. Halonen on seurannut naisten joukkueen toimintaa läheltä ja on innoissaan lähdössä pelaajien kehittämiseen mukaan.