Näätäjengiin avataan lisää paikkoja!

Julkaistu 08.05.2019BC Nokian suosittuun kesän harrastetoimintaan Näätäjengiin avataan vielä muutamia lisäpaikkoja.

Paikat aukeavat 10.5. klo 08:30 aamulla.

Ilmoittautumaan pääset täältä.

- Ryhmän suosio yllätti totaalisesti. Resursoimme kesälle kuusi ohjaajaa, joka näyttää jäävän liian vähäiseksi. Tämä on valitettavaa erityisesti sen takia, että halukkaita lapsia tulee jäämään kesän Näätäjengi toiminnan ulkopuolelle, kertoo seuran toiminnanjohtaja Henri Hirvikoski

BC Nokia haluaa ehdottomasti pitää kiinni toiminnan laadusta. Tämän takia emme halua paisuttaa ryhmiä liiaksi, ettei toiminnan taso kärsi. Kasvatamme toiminnan laajuutta hiljalleen ja hallitusti.

- Ilouutisena voin kuitenkin kertoa, että eri ikäisten Näätäjengi ryhmiä starttaa myös tulevana syksynä. Näätäjengi on BC Nokian uusi harrastetoiminnan konsepti, joka tulee tulevaisuudessa tarjoamaan erilaisia, kiinnostavia sekä hauskoja tapoja liikkua BC Nokiassa, Hirvikoski kertoo.

Näätäjengi toiminnan piirissä jatkuu myös menneen talven suosittu COXA-Näädät toiminta, joka on tarkoitettu aikuisille, jotka eivät ole aiemmin pelanneet koripalloa. Tulevana syksynä COXA-Näädät toimintaa tullaan todennäköisesti laajentamaan niin, että syksyllä 2019 aloittaa kaksi joukkuetta.

Lisää syksyn Näätäjengistä sekä COXA-Näädistä myöhemmin kesällä Somessa sekä sähköpostitse.