HENRI HIRVIKOSKESTA LAUMANJOHTAJA BC NOKIAAn BC Nokia ry.valitsi kesäkuun..

Julkaistu 20.06.2017
HENRI HIRVIKOSKESTA LAUMANJOHTAJA BC NOKIAAn

BC Nokia ry.valitsi kesäkuun kokouksessaan seuralle toiminnanjohtajaksi 31 vuotiaan Henri Hirvikosken .Hirvikoski aloittaa tehtävässään 1.9.2017 seuratyöntekijän tehtävät jättävän Kari Hinkkasen tilalla.
Hirvikoski on seuran oma kasvatti, joka on pelannut ansiokkaan uran Korisliigassa. Pelaaminen jatkuu edelleen ainakin yhden kauden verran, mutta samalla Henkka aloittaa osa-aikaisena toiminnanjohtajana BC Nokia ry.n palveluksessa.

Haimme seuran vapaaehtoistoimijoille johtajaa,jolla on kykyä nähdä toiminnan ytimeen; lapsiin ja nuoriin. Haluamme tuottaa tulevaisuudessa uusia ja erilaisia mahdollisuuksia osallistua laadukkaaseen toimintaamme. Henri on kasvatustiedeiden kandinaatti ja aloittaa maisterivaiheen opinnot ensivuoden aikana. Meillä oli hyviä hakijoita, hienoa että tehtävä kiinnosti. Uskon, että teimme merkittävän satsauksen tulevaisuuteen tällä rekrytoinnilla, kertoo tyytyväinen seuran puheenjohtaja Marja Olli.

Henkka on jo nyt esikuva monelle BC Nokialaiselle. Olemme äärimmäisen iloisia, että seuran tulevaisuutta aletaan rakentamaan juuri Näätä-perheen kapteenin johdattamana.

Samassa kokouksessa valittiin johtokunta seuravaalle 2-vuotis toimikaudelle. Seuran puheenjohtajana jatkaa Marja Olli. Johtokuntaan uudeksi jäseneksi valittiin Esa Piirtola. Vanhoina jäseninä jatkavat varapuheenjohtaja Mikko Niskanen, Juuso Viherlaakso, Marko Honkaniemi,Mauri Hakanen ja Mikko Sauramo. Johtokunnan ulkopuolisena sihteerinä jatkaa seuran toimistopäällikkö Hanna Pirhonen.

BC Nokia lähtee tulevaan 20-v juhlakauteensa utelian ja innostunein mielin perinteitä kunnioittaen.