DENIS KUCEVICISTÄ BC NOKIAN NAISTEN PÄÄVALMENTAJA Denis Kucevic 34,..

Julkaistu 02.04.2019
DENIS KUCEVICISTÄ BC NOKIAN NAISTEN PÄÄVALMENTAJA

Denis Kucevic 34, ottaa vastaan BC Nokian naisten edustusjoukkueen päävalmentajan pestin 1+2 vuotisella sopimuksella. Denis siirtyy tehtävään seuran 2004 syntyneiden poikien joukkueen päävalmentajan tehtävästä. Aiemmin valmentajaurallaan Denis on ansiokkaasti valmentanut Tampereen pyrinnön tyttö - ja naisjoukkueita.
Denis on siviilikoulutukseltaan sairaanhoitaja ja tekee päivätyönsä Hatanpään sairaalassa. Perheeseen kuuluu kaksi poikaa, avopuoliso ja hänen tyttärensä. Koripallovalmentajana Denis ottaa ison askeleen kohti ammattilaisuutta aloittamalla Huippukoripallovalmentajatutkinnon suorittamisen toukokuussa. Koulutukseen valittiin tänä vuonna 18 valmentajaa yli 30 opiskelupaikkaa hakeneen valmentajan joukosta.
“Kiitos BC Nokialle osoitetusta luottamuksesta. Neuvottelut sujuivat mutkattomasti ja mielelläni tartuin tähän projektiin. Tarkoitus on nostaa BC Nokian naisten ja tyttöjen koripalloa seuraavalle tasolle sekä osoittaa junioreille että omassa seurassa pystymme tarjoamaan heidän kehitykselle sopivaa ympäristöä. Naisten joukkue tulee toimimaan hyvänä esimerkkinä seuran junioreille. Luotan laadukkaan ja määrätietoisen harjoittelun tuottavan hyvän lopputuloksen. Meidän pelejä kannattaa syksyllä tulla katsomaan”
Naisten joukkueen pelaajien kartoitus on aloitettu ja joukkueen tavoitteista kuullaan paremmin harjoituskauden alettua. Naisten joukkue harjoittelee yhdessä seuran U17 tyttöjoukkueen kanssa, jonka valmennusvastuu on myös Denisillä.
U17 joukkue koostuu 2003-2004 syntyneistä pelaajista. He tulevat saamaan vastuuta naisten joukkueen peleissä, mutta myös oman ikäluokan SM-sarjassa sekä kansainvälisessä EGBL-sarjassa, jossa joukkue aloittaa jo kolmannen kautensa. Mahdollisuudet kasvaa naisten huippupelaajaksi löytyvät Nokialla kotikulmilta. BC Nokiassa on mahdollisuus niin yläkoulu kuin lukioiässäkin lisätä omaa harjoittelua seuran ja oppilaitosten yhdessä järjestämillä aamuharjoituksilla.
Denisin tulo naisten joukkueen toimintaympäristöön tietää kahta asiaa vaatimustasoa ja välittämistä. Mitä kaikkea se konkreettisesti tarkoittaa kuulemme harjoitus- ja pelikauden edetessä.