Aleksi Suominen ja Reetta Ojala jatkavat BC Nokian naisten joukkueen valmentamista...

Julkaistu 09.04.2017
Aleksi Suominen ja Reetta Ojala jatkavat BC Nokian naisten joukkueen valmentamista. Valmennustiimiä vahvistetaan myöhemmin julkaistavalla fysiikkavalmentajalla.

Naisten 1-divisioonassa juuri päättyneellä kaudella 3. sijoittunut BC Nokia jatkaa tutun valmentajakaksikon alaisuudessa. Aleksi ja Reetta ovat tehneet kuluneen kauden aikana ansiokasta yhteistyötä joukkueen kehittämisen eteen. He muodostavat toimivan tiimin, jossa on nuoruuden intoa, vahvaa osaamista, naiskoriksen kokemusta ja ennen kaikkea tahtoa ja halua mennä eteenpäin.

Kun kaikki kolme osapuolta; joukkue, seura ja valmentajat ovat tyytyväisiä oli helppo tehdä päätös jatkosta, kertoo BC Nokia puheenjohtaja Marja Olli.

Naisten joukkuetta ollaan rakennettu pikkuhiljaa ja realistisin tavoittein. Omia junioreita kasvatetaan sopivan kokoisten vastuuroolien kautta joukkueeseen mukaan. Avainroolissa ovat olleet joukkueen aikuispelaajat, jotka ovat tukeneet nuoria tässä tavoitteessa.
Joukkueen kaikkien avainpelaajien kanssa on keskusteltu jatkamisesta, ja he ovat näyttäneet vihreää valoa pelaamisen jatkamiselle BC Nokiassa. Ensimmäiset sopimusuutiset kuullaan jo ensi viikolla.
Pelajien kehittäminen on keskiössä ja se tulee tapahtumaan ennenkaikkea työnteon kautta. Joukkueen vahvuuteen kiinnitetään myös fysiikkavalmentaja ensi viikon aikana.