BC Nokian sääntömääräinen syyskokous palloiluhallin alaluokassa 19.11.2018 klo 17:30

Yli 60 vuotta perinteitä

BC Nokia on perustettu vuonna 1997 ja jatkaa koripalloilun erikoisseurana yli 60 vuotta vanhaa perinteitä Nokialla. Nykyisin lisenssipelaajia on seurassa yli 350 ja jäseniä n. 800. Lähestymme hiljalleen seuraavaa rajapyykkiä, 400 lisenssipelaajan rajaa.

BC Nokian toiminnassa arvokkaita asioita ovat monipuolisuus, tasa-arvoisuus ja sopiva lajiylpeys, jotka näkyvät arjen toiminnassa käytännössä. Toimintaa on alle kouluikäisille tytöille ja pojille pallokoulussa, varsinainen junioritoiminta kouluiässä oleville (7-19 vuotiaat) sekä monipuoliset harrastejoukkueet juniori-iän ylittäneille.

BC Nokiassa valmentaa yli 30 valmentajaa, joista usealla on kokemusta valmentamisesta aikuisten korkeimmilla sarjatasoilla sekä nuorten liittovalmennuksesta. Seurasta kasvaa myös erotuomareita aina kansainvälisille kentille saakka.

Edustusjoukkueet ovat seuran lippulaiva. Sekä naisten että miesten joukkueista löytyy vahva edustus oman juniorityön parhaimmistoa sopivasti vahvistettuna mielenkiintoisilla muualla kasvaneilla ja ulkomaalaisia pelaajia. Naisten ja miesten edustusjoukkueet pelaavat toiseksi korkeimmalla tasolla 1. divisioonassa.

BC Nokian väki kokee tekevänsä tärkeää yhteiskunnallista työtä. Toimintamme kautta ihmiset löytävät rikastuttavaa tekemistä, hyvän elämänyhteisön ja merkityksellistä sisältöä arkeen. Nokialainen koripalloväki on nöyrän ylpeä omasta lajistaan koripallosta, maailman pelatuinta sisäpeliä kehtaa edustaa!

______________________________________________________________________________

KAUSI 2018-2019

Tervetuloa aloittamaan BC Nokian seurahistorian 21. kausi. Tulevalla kaudella jatkamme toimintaa edelleen pallokoulusta pääsarjaan asti. Uutena Ryhmänä aloittaa aikuisille suunnattu ryhmä, jossa pääsee opettelemaan korista huippuvalmennuksessa unohtamatta kehonhuoltoa ja lihaskuntoharjoittelua. Tämä ryhmä toteutetaan yhteistyössä tekonivelsairaala COXAn kanssa. Tulevalla kaudella tavoitteemme on 50 uuden lisenssipelaajan aloittamista, jonka jälkeen lähestymme 400 lisenssipelaajan rajaa. Toimintaa kehitetään jatkuvasti ja pyrimme siihen, että koriksen pelaaminen olisi mahdollista kaikille.

1.5 alkaen BC Nokia ry:n toiminnanjohtaja Henri Hirvikoski siirtyi päätoimisesti tehtäväänsä. Taloudenhoitajana jatkaa Hanna Pirhonen ja valmennukseen liittyvistä asioista vastaavat Tero Vasell sekä Erkko Ojala.

19.6 järjestettiin BC Nokia ry:n sääntömääräinen kevätkokous, jossa johtokuntaan valittiin Mikko Niskanen, Juuso Viherlaakso, Mikko Sauramo, Marko Honkaniemi, Juha Ilva, Mauri Hakanen sekä Esa Piirtola. Nykyinen puheenjohtaja Marja Olli jatkaa tehtävässään. Johtokunnan ulkopuolisena jäsenenä kuukausittain järjestettäviin kokouksiin osallistuu toiminnanjohtaja Henri Hirvikoski.

Siirrymme tulevalla kaudella käyttämään ikäluokista uusia, valtakunnallisia tunnuksia. Pyrimme käyttämään vanhoja tunnuksia rinnalla niin pitkään, että uudet tunnukset tulevat kaikille tutuiksi.

Toimintamaksuihin tulee 10€ korotus Pikkususi-Mini-ikäisillä. U14(C-juniorit) - U19(A-juniorit) tulee 60€ korotus, joka on suoraa seurausta jatkuvasti kasvaneista salivuoro- ja valmennuskuluista näissä ikäluokissa. Harjoittelun määrä on noussut viimeisten 4 vuoden aikana joukkueilla niin paljon, että pelaajapakettimaksuihin budjetoidut salivuorot ovat ylittyneet vuosittain näillä ikäluokilla. Muutos on positiivinen urheilullisesti mutta näkyy taloudessa miinusmerkkisenä. Kausimaksut on mahdollista maksaa erissä. Mikäli haluatte näin toimia, olkaa tästä yhteydessä toimistoon. Olemme tehneet päätöksen, että jokaisessa ikäluokassa maksetaan korvaus myös yhdelle apuvalmentajalle, joka käyttää osaamistaan ja aikaansa yhdenvertaisesti joukkueen vastuuvalmentajan rinnalla. Tämän lisäksi meillä on edelleen eri-ikäisiä ja eri tehtävissä vapaaehtoisena valmennustiimeissä toimivia valmentajia.

KAUDESTA 2018-2019 LÄHTIEN PELAAJAPAKETTIMAKSU SISÄLTÄÄ MYÖS KOKO KAUDEN KATTAVAN KAUSIKORTIN MIESTEN KORISLIIGAPELEIHIN JA NAISTEN 1. DIVISIOONA OTTELUIHIN.

Salivuorot ja aiheutuvat kustannukset haastavat meitä jatkossakin. Koulutilanne Nokialla poistaa saleja käytöstä. Uusien salien ja hallien vuokrat ovat keskimäärin kolminkertaiset. Näin olemme saaneet todeta jo Harjuniityn kohdalla. Uudet ja paremmat olosuhteet ovat tervetulleita, samalla joudumme pohtimaan uusia keinoja kasvavien kulujen kattamiseksi.

Syksyn aikana avataan BC Nokian verkkokauppa, josta jatkossa tilataan kaikki seuravaatteet. Jatkamme edelleen Adidaksen MiTeam tuotteilla ja lisäämme valikoimaan Cliquen vaatteita. Verkkokaupan toimintaohjeet lähetetään joukkueille syksyn aikana.

Syksyllä pidetään yhteisiä vanhempaininfoja ja valmennusvastaavat sekä toiminnanjohtaja vierailevat kertomassa seuran toimintaperiaatteista pelaajien vanhemmille.

Kaikkien joukkueiden tarkemmat tieot ja harjoitusajat löytyvät täältä www.bcnokia.com

_______________________________________________________________________________

Pelaajapakettimaksut 2018-2019

Pelaajapakettimaksut on tärkeätä huolehtia maksetuksi eräpäivien mukaan tai sopia heti laskun tultua itselle mahdollinen maksuaikataulu. Pelaajapakettimaksuilla huolehditaan seuralle tulevista kuluista kuten palkoista ja valmentajien korvauksista. Laskut tulevat MYCLUB toiminnanohjausjärjestelmän kautta jokaisen sähköpostiin.

Pelaajapakettimaksu sisältää:

  • Valmennuksen
  • Seuratyöntekijöiden palvelut
  • Peliasun (uusitaan joka kolmas vuosi)
  • Harjoitus ja pelivuorot
  • BC Nokian jäsenmaksun
  • Sisäänpääsyn Korisliigan sekä naisten 1-divisioonan peleihin

Pelaajapakettimaksu ei sisällä:

  • Henkilökohtaista lisenssiä ( PL. Näätä-Kids toiminta)
  • Joukkueen kulut, peli- ja turnausmatkat
  • Tuomarikulut (PL. Harrastejoukkueet)


PELAAJAPAKETTIMAKSUT

 

2018-2019
 Maksu Muuta
 Näätä-Kids 165,- Sis. lisenssi, koripallo, nappikuulokkeet
 Pikkusudet 200,- Sis. vakuutus, pallo, nappikuulokkeet
 Mikrot 550,- 
 Minit
 700,- 
U 13
 800,- 
U 16
 850,- 
U 19 850,- 
Unified
500,-

Harrastejoukkueet
 1500,- Maksu per joukkue
COXA-Näädät 180,- 
Äitikoris/Isäkoris
 50,- 
 ______________________________________________________________________________