HYPPÄÄ MUKAAN NÄÄTÄJENGIIN!


MITÄ?

Näätäjengi on BC Nokian uusi joukkue, joka tarjoaa monipuolisen, monilajisen, laadukkaan sekä hauskan harrastuksen kaikille halukkaille. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa Näätäjengissä on mahdollista liikkua koko perheen voimin - juniorista aina senioriin asti.

KENELLE?

Näätäjengi starttaa vuoden 2019 kesällä. Kesärinkiin voivat hypätä mukaan kaikki 4-12 -vuotiaat lapset. Ryhmät on jaettu niin, että alle kouluikäiset harjoittelevat omana ryhmänään ja 1.-6. -luokkalaiset harjoittelevat omana ryhmänään. Mikäli Jengin osallistujämäärä räjähtää, lisätään ryhmiä sitä mukaa.KOSKA?

Jengin harjoitukset alkavat tiistaina 4.6.2018, kesäloman ensimmäisellä viikolla.
Alle kouluikäiset harjoittelevat kerran viikossa ja kouluikäiset kaksi kertaa viikossa.

 Ryhmä
 Syntymäaika
 Päivä Päivä Kello
 Mustat 2007-2011 Tiistai Torstai 17:30-18:30
 Keltaiset 2012-2015 Tiistai  17:30-18:30


MISSÄ?

Kesällä jengin harjoitukset kiertävät ympäri Nokiaa. Harjoituspaikkoina hyödynnetään pääasiassa kaupungin tarjoamia ilmaisia lähiliikuntapaikkoja.

Näätäjengin alustava harjoitusohjelma (kesä 2019)

 Viikko Laji Paikka
 23 & 24
 Yleisurheilu Keskusurheilupuisto
 25 & 26
 Pallopelit Nokian koulun monitoimipuisto
 27 & 28
 Pesäpallo Harjuniityn kenttä
 29 & 30
 Frisbeegolf Penttilän puisto


HINTA?

Näätäjengin maksu on 50€/kesä, hintaan sisältyy oma Näätäjengi pelipaita.

VALMENTAJAT?

Näätäjengin valmennuksesta huolehtii kesällä 2019:

 Ryhmä PäävalmentajaApuvalmentaja
 Mustat Toni Sandell
 Joni Ylisarkki
 Keltaiset Pia Heinonen
 Emiliä Heinonen, Lotta Hamdi


TALVEN TOIMINTA?

Näätäjengin toiminta on ympärivuotista. Kesällä harjoitellaan pihalla ja talveksi siirrytään sisätiloihin. Talvelle pelaajilla on laaja valikoima ryhmiä, mistä jokainen löytää varmasti itselleen sopivan ryhmän harrastaa.

 Joukkue Syntymäaika     
 Ryhmän kuvaus
 Ikäkausijoukkueet
(2011-2007)
 2.-6. -luokkalaiset.
BC Nokian ikäkausijoukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ja osallistuvat alueen sarjoihin. Tytöillä ja pojilla omat joukkueet.
 Pikkusudet
(2013-2012)
 Eskarit & 1. -luokkalaiset
Pikkusudet harjoittelevat kahdesti viikossa. Toiminta on suunniteltu lapsen ikä ja herkkyyskaudet huomioonottaen. Keskiössä motorisetperustaidot, koripallon alkeet sekä liikunnallinen elämäntapa. Pikkusudet pelaavat kauden aikana 2-4 turnausta Nokialla tai lähikunnissa ja lisäksi erillisiä harjoituspelejä.
Näätä-Kids Pallokoulu
(2013-2018)
 1 - 6 vuotiaat
Pallokoulu tarjoaa perheille virikkeitä yhteisen liikkumisen lisäämiseen vapaa-ajalla. Pallokoulu toimii monipuolisen liikunnan -periaatteella, koripallotaitoja unohtamatta.
Näätä-Kids Liikuntakerho
(2012-2007)
 1.-6. -luokkalaiset
Liikuntakerhossa tutustutaan eri liikuntalajeihin, pallopeleihin sekä oheisharjoitteisiin. Tavoitteena omaksua näiden lajien perustaitoja, vahvistaa motorisia taitoja ja nauttia liikunnan riemusta. Aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Ryhmä ei myöskään tähtää kilpailutoimintaan. Lajeina mm. koripallo, salibandy, jalkapallo, pesäpallo, lippupallo ja nassikkapaini.


NÄÄTÄJENGIN TULEVAISUUS?

Tulevaisuudessa Näätäjengin toimintaan on tarkoitus liittää mukaan yläkouluikäisten nuorten sekä aikuisten ryhmät. Tämän jälkeen Näätäjengi on koossa ja se liikuttaa perheitä ympäri vuoden.

Tiedotamme Näätäjengin tulevista aikatauluista sekä kotisivuilla että sosiaalisessa mediassa (täältä pääset seuraamaan meitä).