Pallokoulu (-14/-18)

Ilmoittautuminen:

Ota yhteys vastuuvalmentajaan ja hyppää mukaan!

Vastuuvalmentaja:

Emilia Heinonen
0505491027
emppu_20(at)hotmail.com

Valmentaja:

Mirva Jokinen

Harjoitukset 2019-2020:

Paikka:
Alhoniityn koulu

Päivä:
Tiistai

Aika:
16:45 - 17:30 1-3v (aikuinen & lapsi)
17:30 - 18:15 3-4v
18:15 - 19:00 5-6v

Toiminnan kuvaus:

BC Nokia on järjestänyt alle kouluikäisten pallokoulutoimintaa 14 vuotta. Ammattitaidolla suunnitellut ja ohjatut ryhmät ovat olleet suosittuja nokialaisten perheiden parissa niiden perustamisesta asti. Toimintamme kulmakivi on ammattitaitoiset ohjaajat, joilla on hurja määrä osaamista ja kokemusta niin lapsiryhmän ohjaamisesta kuin lasten ja heidän perheiden kohtaamisesta.

Varhaiskasvatuksen suositusten mukaan lapsen tulisi liikkua vähintään kaksi tuntia päivässä. Päivittäinen arkiliikkuminen yhdessä perheen kanssa on pienelle lapselle tärkein liikkumisen muoto. Arkiliikkumisen lisäksi monipuolinen liikuntaharrastus tukee lapsen kehitystä ja antaa parhaimmillaan vanhemmille vinkkejä yhdessä liikkumiseen. Kävely, juoksu, hyppely, heittely, kiipeäminen ja keinuminen auttavat lasta pysymään terveenä ja hankkimaan edellytyksiä uusien taitojen oppimiselle.

BC Nokian Näätä-Kids toiminta tarjoaa virikkeitä perheille yhteisen liikkumisen lisäämiseen vapaa-ajalla. Pidämme erittäin arvokkaana, että perheet löytävät moninaisia tapoja liikkua yhdessä vapaa-ajallaan. Pallokoulun ryhmien sisällöt pyritään suunnittelemaan heidän perusmotoristen taitojen kehittymistä tukevaksi. Tästä pitää huolen ammattitaitoinen astuuohjaaja, jolla on rutkasti kokemusta mm samankaltaisten ryhmien ohjaamisesta - myös erityisryhmät mukaanlukien.

Apuohjaajana ja mentorina toiminnassa on seuran harrastekoordinaattori sekä iltapäivätoiminnan vastuuohjaaja Mirva Jokinen.

Näätä-Kids Pallokoulu toimii monipuolisen liikunnan -periaatteella, koripallotaitoja unohtamatta. Pallokoulun jälkeen pelaajapolulla on vuorossa Pikkususi joukkueet (tytöille ja pojille omansa). Kevään aikana pyrimme vanhempien lasten (5-6v) kanssa tutustumaan Pikkususi toimintaan, jotta siirtyminen pelaajapolun seuraavalle askelmalle olisi vaivattomampaa.

Näätä-Kids Pallokoulu ryhmät ovat tulevalla kaudella seuraavat:
- 1-3v (aikuinen & lapsi)
- 3-4v
- 5-6v

Valmennustiimi

RooliNimi
PäävalmentajaEmilia Heinonen
ValmentajaMirva Jokinen