Näätä-Kids

Koriskoulun ajatus

Varhaiskasvatuksen suositusten mukaan lapsen tulisi liikkua vähintään kaksi tuntia päivässä.

Päivittäinen arkiliikkuminen yhdessä perheen kanssa on pienelle lapselle tärkein liikkumisen muoto. Arkiliikkumisen lisäksi monipuolinen liikuntaharrastus tukee lapsen kehitystä ja antaa parhaimmillaan vanhemmille vinkkejä yhdessä liikkumiseen. Kävely, juoksu, hyppely, heittely, kiipeäminen ja keinuminen auttavat lasta pysymään terveenä ja hankkimaan edellytyksiä uusien taitojen oppimiselle.

BC Nokian Koriskoulujen tavoitteena on mahdollistaa alle kouluikäisten lasten monipuolinen liikkuminen. Pallot kuuluvat olennaisena osana koriskoulutuntien sisältöön; oikein oppimaan heittäminen, kuljettaminen ja pelaaminen tarvitsevat pohjalle kuitenkin paljon perusmotoriikan harjoittelua.

Koriskoulujen vastuuohjaajina toimii liikunnanohjaaja Pia Heinonen, sekä Kari Luontila joilla on erittäin pitkä kokemus mm erilaisten lastenryhmien ohjaamisesta - myös erityisryhmät mukaanlukien. Apuohjaajina toimivat seuran omia junioripelaajia.

Toimiminen edelleen monipuolisen liikunnan -periaatteella , koripallotaitoja unohtamatta.... 5-6v ryhmän kanssa tutustumme lisäksi yhdessä kauden aikana supermikrotyttöjen ja poikien harjoitteluun ja valmentajiin ja pyrimme sitä kautta madaltamaan kynnystä siirtyä "seuraavalle askelmalle koripalloilijan polulla"

Tervetuloa BC Nokian Koriskouluun!

Joukkuekuvat:

Vanhempi/Lapsi ryhmä

3-4 vuotiaat

5-6 vuotiaat

 

Valmennustiimi

RooliNimi
Pia Heinonen