Näätä-Kids (pallokoulu)

Näätä-Kids - Monipuolista liikuntaa alle kouluikäisille

Bc Nokia on järjestänyt alle kouluikäisten pallokoulutoimintaa 13 vuotta. Ammattitaidolla suunnitellut ja ohjatut ryhmät ovat olleet suosittuja nokialaisten perheiden parissa niiden alusta asti. Seurastamme löytyy valtavasti osaamista lasten liikunnan parista ja niin olemmekin päättäneet lisätä toimintaamme myös uinnin. Nyt on siis mahdollista tuoda lapsi tutustumaan monipuoliseen tekemiseen. Ohjaajaryhmästä löytyy osaamista, kokemusta ja erityisesti lasten kohtaamistaitoja hurjasti. Seuran linjan mukaisesti koulutamme samalla uusia ohjaajia vanhemmista junioreistamme, jotka toimivat ryhmien apuohjaajina.

Pallokoulu

Varhaiskasvatuksen suositusten mukaan lapsen tulisi liikkua vähintään kaksi tuntia päivässä.

Päivittäinen arkiliikkuminen yhdessä perheen kanssa on pienelle lapselle tärkein liikkumisen muoto. Arkiliikkumisen lisäksi monipuolinen liikuntaharrastus tukee lapsen kehitystä ja antaa parhaimmillaan vanhemmille vinkkejä yhdessä liikkumiseen. Kävely, juoksu, hyppely, heittely, kiipeäminen ja keinuminen auttavat lasta pysymään terveenä ja hankkimaan edellytyksiä uusien taitojen oppimiselle.

BC Nokian Näätä-Kids toiminta tarjoaa virikkeitä perheille yhteisen liikkumisen lisäämiseen vapaa-ajalla. Pidämme erittäin arvokkaana, että perheet löytävät moninaisia tapoja liikkua yhdessä vapaa-ajallaan. Pallokoulun ryhmien sisällöt pyritään suunnittelemaan heidän perusmotoristen taitojen kehittymistä tukevaksi. Tästä pitää huolen vastuuohjaaja Pia Heinonen, joilla on erittäin pitkä kokemus mm erilaisten lastenryhmien ohjaamisesta - myös erityisryhmät mukaanlukien. Apuohjaajina toimivat seuran omat junioripelaajat.

Näätä-Kids toimii monipuolisen liikunnan -periaatteella, koripallotaitoja unohtamatta. Pallokoulun jälkeen pelaajapolulla on vuorossa Pikkususi joukkueet (tytöille ja pojille omansa). Kevään aikana pyrimme vanhempien lasten (5-6v) kanssa tutustumaan Pikkususi toimintaan, jotta siirtyminen pelaajapolun seuraavalle askelmalle olisi helpompaa.

Ryhmät ovat tulevalla kaudella seuraavat:

- 1-3v (aikuinen & lapsi)

- 3-4v

- 5-6v


Uimakoulu

Uimakoulu järjestetään tulevan kauden keväällä 2019. Uimakouluun ilmoittautumisista tiedotetaan nettisivuillamme myöhemmin, kun saamme varmistuksen ajankohdasta ja paikasta.

Uimakoulussa opettelemme aikuisen ja lapsen yhteisten leikkien sekä temppuilujen varjolla alkeisuinnin taitoja.

Ryhmä on suunnattu palloukouluikäisille noin 4-7 vuotiaille.
Harjoitellessa jokaisella uimarilla tulee olla oma aikuinen altaassa mukana.

Ohjaajana ryhmällä toimii liikunnanohjaaja Pia Heinonen.

 

Valmennustiimi

RooliNimi
PäävalmentajaPia Heinonen