Pikkusudet tytöt (-11 & -12)

Top-Osa Oy
WorkPower
Pikkkusudet

Pikkusudet harjoittelevat 2 kertaa viikossa. Tytöille ja pojille on omat ryhmät. Kaikki harjoitukset suunnitellaan lapsen ikä ja herkkyyskaudet huomioon ottaen. Toiminnan keskiössä motoristen perustaitojen ja koripallon alkeiden harjoittelun lisäksi on liikunnallisen elämäntavan opettelu. Pikkusudet toimintaan osallistuminen antaa lapselle on hyvät pohjat ponnistaa eteenpäin omalla pelaajan polullaan. Pikkusudet osallistuvat kaksi kertaa vuodessa päivän mittaiseen turnaukseen, jossa joukkueet muodostetaan siten, että kaikille saadaan tarpeeksi paljon peliaikaa ja kokemuksia oikeista peleistä. Näistä turnauksista toinen on BC Nokian järjestämä. Tällä tavoin takaamme sen, että harrastaminen onnistuu lähellä kotia niin pelien kuin harjoitustenkin osalta. Pikkususi toimintaa osallistuvat lapset saavat myös seuralta omat koripallot, joihin on mahdollista kerätä edustusjoukkueen pelaajien nimmareita kauden aikana tapahtuvien vierailujen yhteydessä.


Nopeat kysymykset vastuuvalmentajalle:

Kuka?
- Toni "Kettu" Kivikoski

Historiasi koripallossa?
- 70-luvun puolessa välissä Nokialle syntyi niin paljon koripalloilijoita, että piti ihan kahdella eri seuralla pelata nuorten SM-sarjoissa. Siihen päälle tuli oltua mukana nuorten maajoukkuetoiminnassa ja nokialaisittain tarunhohtoisessa Kisa Nokian mestaruussarjajoukkueessa jonon jatkona. Siihen perään 15 vuoden hengähdystauko koripallosta, niin jo palaa taas liekki silmissä (viidettä vuotta peräkkäin) tällä kertaa valmentajana.

Miksi ryhdyit valmentamaan?
- BC Nokian silloinen seuratyöntekijä Kari Hinkkanen kysyi mukaan vuosien saatossa niin moneen kertaan, etten enää jaksanut kieltäytyä. Onneksi kysyi, homma on todella antoisaa ja mukavaa.

Mitkä ovat joukkueesi tavoitteet tulevalla kaudella?
- Tavoitteena on saada sali täyteen uusia koripalloilijattaria ja tartuttaa heihin hyvin käyttäytyvä, hymyilevä urheilija ja joukkuepelaaja.

Mitä asioita lapsi oppii, kun hän harrastaa koripalloa BC Nokiassa?
- Hyvässä joukkueessa kaikki tsemppaavat ja tukevat toisiaan ja tulevat toimeen keskenään, eikä aina tarvitse tukeutua pelkästään parhaaseen kaveriin, kun ympärillä on koko joukko heitä. Kun sosiaaliset taidot ovat kunnossa on yksi elämän valttikorteista saatu taskuun. Lisäksi Nokialla on tavattu tehdä melko hyviä koripalloilijoita!

Pelaajat

NroNimiPelipaikka
Alma Hakanen
Iida Aho
Ella Etu-Seppälä
Hertta Kailanto
Hilla Kivikoski
Senni Koivisto
Pinja Luontila
Iina Ratinen

Valmennustiimi

RooliNimi
PäävalmentajaToni Kivikoski
ValmentajaJyri Välimäki
ValmentajaJoanna Taivalmäki
ValmentajaSessi Hautala
ValmentajaEmma Salonen