Pikkusudet pojat (-11 & -12)

Pikkkusudet

Pikkusudet harjoittelevat 2 kertaa viikossa. Tytöille ja pojille on omat ryhmät. Kaikki harjoitukset suunnitellaan lapsen ikä ja herkkyyskaudet huomioon ottaen. Toiminnan keskiössä motoristen perustaitojen ja koripallon alkeiden harjoittelun lisäksi on liikunnallisen elämäntavan opettelu. Pikkusudet toimintaan osallistuminen antaa lapselle on hyvät pohjat ponnistaa eteenpäin omalla pelaajan polullaan. Pikkusudet osallistuvat kaksi kertaa vuodessa päivän mittaiseen turnaukseen, jossa joukkueet muodostetaan siten, että kaikille saadaan tarpeeksi paljon peliaikaa ja kokemuksia oikeista peleistä. Näistä turnauksista toinen on BC Nokian järjestämä. Tällä tavoin takaamme sen, että harrastaminen onnistuu lähellä kotia niin pelien kuin harjoitustenkin osalta. Pikkususi toimintaa osallistuvat lapset saavat myös seuralta omat koripallot, joihin on mahdollista kerätä edustusjoukkueen pelaajien nimmareita kauden aikana tapahtuvien vierailujen yhteydessä.

Nopeat kysymykset vastuuvalmentajalle:

Kuka?

- Mikko ”Lepi” Ovaska

Historiasi koripallossa?

- aloitin pelaamisen vuonna 1991 NoPS:n minipojissa ja siitä sitten seuraavat reilut 25 vuotta olen pelannut kotikaupungin väreissä eri sarjatasolla ihan Sparliigaa myöden.

Miksi ryhdyit valmentamaan?

- oma lapsi on pikkususi-ikäinen, joten nyt oli luontevaa ryhtyä ko. joukkueen valmentajaksi. Valmennus on aina kiinnostanut.

Mitkä ovat joukkueesi tavoitteet tulevalla kaudella?

- hymyä ja hikeä

Mitä asioita lapsi oppii, kun hän harrastaa koripalloa BC Nokiassa?

- Vaikka mitä: yhteistyötä, sosiaalisia taitoja, liikkumista, koripalloa, kaveruutta, voittamista, häviämistä, tavoitteita, työntekoa, vastuuta, luottamusta, ystävyyttä, yhteisöllisyyttä.. Näin ainakin alkuun.

Pelaajat

NroNimiPelipaikka
Joona Varheenmaa
Kalle Ala-Uotila
Ossi Kiviranta
Otso Syväterä
Roope Metsäpuro
Patric Hilander
Sampsa Mead
Miika Tervonen
Valtteri Hassinen
Luca Hiitola
Niilo Kenny
Lauri Lilja
Vellu Salo
Temme Toivakka
Lari Tukiainen
Emil Mäkinen

Valmennustiimi

RooliNimi
PäävalmentajaMikko Ovaska
ValmentajaRiku Mäkinen
JoukkueenjohtajaPauliina Aholainen