Alakulma

 

Alakulma. Muutaman uskollisen Nokia-fanaatikon samankaltaisista mietteistä liikkeelle lähtenyt ajatus fanien organisoitumisesta.

Alakulman toiminta-ajatus on koota BC Nokian kannattajia saman yhdistyksen alle ja toimia foorumina keltaisen hengen luomiseksi, vieraspelimatkojen järjestämiseksi, sekä erilaisten tapahtumien avulla edistää nokialaista urheilukulttuuria. Eräs Alakulman tavoitteista alkavalle kaudelle on hankkia Nokian kotipeleihin etenkin seuran junioreille äänentekovälineitä sekä lippuja, joita he voivat ottelutapahtuman ajaksi lainata tunnelman nostattamiseksi.

Alakulma on voittoa tavoittelematon ryhmä, joka pääasiassa rahoittaa toimintansa jäsenmaksuilla. Toinen oleellinen tulonlähde on erilaiset tapahtumat ja arpajaiset, joiden palkinnot perustuvat sponsoreiden lahjoittamiin palkintoihin. Alakulma on osa BC Nokia ry:tä.

Ottelutapahtumissa alakulmalaisen tunnistat pelipaidasta, jonka jokainen jäsen voi helposti itsellensä hankkia. Etsimme aktiivisesti lisävahvistuksia joukkoomme. Mikäli haluat liittyä Alakulmaan, nykäise rohkeasti hihasta matsissa tai ota yhteyttä somen välityksellä. Tunnustetaan väriä ja pistetään katsomo keltaiseksi!

Toivotamme oikein hyvää alkavaa koripallokautta itse kullekin - pysykää kuulolla ja nähdään Palloiluhallilla!

2018-09-akpaita2