Mikropojat (-09)

Mikrot (2009-2010)
Mikroissa harjoittelun määrä on noin 3 kertaa viikossa. Harjoitusten painopistealueet ovat sekä ominaisuusharjoittelussa (nopeus, keskivartalon voima, koordinaatio, liikkuvuus, tasapaino) että koripallon lajitaitojen harjoittelussa. Mikrot pelaavat alueen sarjapelien lisäksi vuoden aikana 1-2 turnausta. Pelimäärä tälle ikäryhmälle on noin 25 peliä/kausi. Mikroissa lapsien on mahdollista saada uudenlaisia kokemuksia mm. toimimisesta ryhmän jäsenenä sekä pitkäjänteisestä, kauden läpi kestävästä tavoitteellisesta toiminnasta.


Nopeat kysymykset vastuuvalmentajalle:

Kuka?
Juha Selin

Oma historiasi koripallossa?
4-5v aloitin Nopsissa ja lopetin hiukan alle 30-vuotiaana BC Nokian 1-divisioona joukkueen kapteenina. Nokialainen koripallohistoria tuolta ajalta ja eri seurat on aika hyvin siis nähty. Juniorina olen pelannut C-, B-, A- ja 22v SM-sarjoja. Aikusten puolella Bc Nokiassa mestaruussarjaa ja 1-divisioonaa yhteensä 7 kautta. Muistoksi on jäänyt mm. juniorivuosilta 3 SM-hopeaa ja 1 SM-pronssi sekä paljon hyviä kavereita, tottakai. Lisäksi BC Lepin kanssa voitettiin menneellä kaudella 35v SM-kultaa.

Miksi ryhdyit valmentamaan?
Kipinä syttyi, kun omat pojat alkoivat pelaamaan korista. Samalla kun kuljetin ja kannustin, mietin, pystyisinkö jollain tapaa auttamaan junioreita ja BC Nokiaa oman pelinäkemyksen ja kokemuksen kautta. Tässä sitä nyt ollaan ja hyvä niin.

Mitkä ovat joukkueesi tavoitteet tulevalla kaudella?
Pidetään hauskaa ja vauhtia, jatketaan henkilökohtaisten taitojen kehittämistä sekä pelataan paljon.

Mitä asioita lapsi oppii, kun hän harrastaa koripalloa BC Nokiassa?
Ryhmässä toimimista, yhteisten sääntöjen noudattamista ja saa myös kokea, mitä hyvä joukkuehenki on.

Pelaajat

NroNimiPelipaikka
Aati Ylivakeri
Anton Ylivakeri
Artturi Ahola
Eelis Selin
Eetu Peijariniemi
Henrik Gibson
Jonni Halme
Miska Haliseva
Tuukka Selin
Mico Salminen

Valmennustiimi

RooliNimi
PäävalmentajaJuha Selin
ValmentajaJussi Halme
ValmentajaTimo Ylivakeri
ValmentajaVesa Ylivakeri
JoukkueenjohtajaAki Selin