HYPPÄÄ MUKAAN
HARRASTETOIMINTAAN!Haluaisitko aloittaa koriksen mutta tuntuu, että iän ja lajitaustan takia sinulle ei löydy sopivaa ryhmää?

BC Nokian harrastetoiminnan piiristä löydät juuri sinulle sopivan joukkueen aloittaa koripallo.

Harrastetoiminnan keskiössä on tottakai koripallo. Toiminnan sisältöjen suunnittelussa ja toteutuksessa on kuitenkin otettu huomioon monipuolisen liikunnan periaatteet.

Harrastustoimintamme tavoitteena on, että tulevaisuudessa koripallosta voi nauttia koko perhe -  vauvasta aina vaariin asti riippumatta siitä, onko henkilöllä aiempaa lajitaustaa vai ei.

KESÄN 2019 NÄÄTÄJENGI

 Ryhmä
 Syntymäaika
 Päivä Päivä Kello
 Mustat 2007-2011 Tiistai Torstai 17:30-18:30
 Keltaiset 2012-2015 Tiistai  17:30-18:30
*Aloitusaikoihin on tullut muutoksia viikoille 27 & 28.
Kyseisillä viikoilla harjoitukset pidetään Harjuniityn hiekkakentällä klo 17:00-18:00.

Harjoitusohjelma (kesä 2019)

 Viikko Laji Paikka
 23 & 24
 Yleisurheilu Keskusurheilupuisto
 25 & 26
 Pallopelit Nokian koulun monitoimipuisto
 27 & 28*
 Pesäpallo Harjuniityn kenttä *klo 17:00-18:00
 29 & 30
 Frisbeegolf Penttilän puisto
*Harjoituspaikkoihin on tullut muutoksia mustien (vanhemmat laset) ryhmän osalta viikolle 27. Ryhmä kokoontuu Viholan koulun takana olevalla pihalla. Kyseessä siis viikko 27.

Näätäjengin valmentajat kesällä 2019:

 Ryhmä PäävalmentajaApuvalmentaja
 Mustat Toni Sandell
 Joni Ylisarkki, Aino Sandell
 Keltaiset Pia Heinonen
 Emiliä Heinonen, Saara Etu-Seppälä


TALVEN TOIMINTA?

BC Nokian harrastetoiminta on ympärivuotista. Kesällä harjoitellaan pihalla ja talveksi siirrytään sisätiloihin. Talvelle pelaajilla on laaja valikoima ryhmiä, mistä jokainen löytää varmasti itselleen sopivan ryhmän harrastaa.

 Joukkue Syntymäaika     
 Ryhmän kuvaus
 Ikäkausijoukkueet
(2011-2007)
 2.-6. -luokkalaiset.
BC Nokian ikäkausijoukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ja osallistuvat alueen sarjoihin. Tytöillä ja pojilla omat joukkueet.
 Pikkusudet
(2013-2012)
 Eskarit & 1. -luokkalaiset
Pikkusudet harjoittelevat kahdesti viikossa. Toiminta on suunniteltu lapsen ikä ja herkkyyskaudet huomioonottaen. Keskiössä motorisetperustaidot, koripallon alkeet sekä liikunnallinen elämäntapa. Pikkusudet pelaavat kauden aikana 2-4 turnausta Nokialla tai lähikunnissa ja lisäksi erillisiä harjoituspelejä.
Näätä-Kids Pallokoulu
(2013-2018)
 1 - 5 -vuotiaat
Pallokoulu tarjoaa perheille virikkeitä yhteisen liikkumisen lisäämiseen vapaa-ajalla. Pallokoulu toimii monipuolisen liikunnan -periaatteella, koripallotaitoja unohtamatta.
Näätä-Kids Liikuntakerho
(2012-2007)
 1.-6. -luokkalaiset
Liikuntakerhossa tutustutaan eri liikuntalajeihin, pallopeleihin sekä oheisharjoitteisiin. Tavoitteena omaksua näiden lajien perustaitoja, vahvistaa motorisia taitoja ja nauttia liikunnan riemusta. Aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Ryhmä ei myöskään tähtää kilpailutoimintaan. Lajeina mm. koripallo, salibandy, jalkapallo, pesäpallo, lippupallo ja nassikkapaini.


NÄÄTÄJENGIN TULEVAISUUS?

Tulevaisuudessa Näätäjengin toimintaan on tarkoitus liittää mukaan yläkouluikäisten nuorten sekä aikuisten ryhmät. Tämän jälkeen Näätäjengi on koossa ja se liikuttaa perheitä ympäri vuoden.

Tiedotamme Näätäjengin tulevista aikatauluista sekä kotisivuilla että sosiaalisessa mediassa (täältä pääset seuraamaan meitä).