TERVETULOA BC NOKIAAN!


KAUSI 2018-2019


Tervetuloa aloittamaan BC Nokian seurahistorian 21. kausi. Tulevalla kaudella jatkamme toimintaa edelleen pallokoulusta pääsarjaan asti. Uutena Ryhmänä aloittaa aikuisille suunnattu ryhmä, jossa pääsee opettelemaan korista huippuvalmennuksessa unohtamatta kehonhuoltoa ja lihaskuntoharjoittelua. Tämä ryhmä toteutetaan yhteistyössä tekonivelsairaala COXAn kanssa. Tulevalla kaudella tavoitteemme on 50 uuden lisenssipelaajan aloittamista, jonka jälkeen lähestymme 400 lisenssipelaajan rajaa. Toimintaa kehitetään jatkuvasti ja pyrimme siihen, että koriksen pelaaminen olisi mahdollista kaikille.

1.5 alkaen BC Nokia ry:n toiminnanjohtaja Henri Hirvikoski siirtyi päätoimisesti tehtäväänsä. Taloudenhoitajana jatkaa Hanna Pirhonen ja valmennukseen liittyvistä asioista vastaavat Tero Vasell sekä Erkko Ojala.

19.6 järjestettiin BC Nokia ry:n sääntömääräinen kevätkokous, jossa johtokuntaan valittiin Mikko Niskanen, Juuso Viherlaakso, Mikko Sauramo, Marko Honkaniemi, Juha Ilva, Mauri Hakanen sekä Esa Piirtola. Nykyinen puheenjohtaja Marja Olli jatkaa tehtävässään. Johtokunnan ulkopuolisena jäsenenä kuukausittain järjestettäviin kokouksiin osallistuu toiminnanjohtaja Henri Hirvikoski.

Siirrymme tulevalla kaudella käyttämään ikäluokista uusia, valtakunnallisia tunnuksia. Pyrimme käyttämään vanhoja tunnuksia rinnalla niin pitkään, että uudet tunnukset tulevat kaikille tutuiksi.

Toimintamaksuihin tulee 10€ korotus Pikkususi-Mini-ikäisillä. U14(C-juniorit) - U19(A-juniorit) tulee 60€ korotus, joka on suoraa seurausta jatkuvasti kasvaneista salivuoro- ja valmennuskuluista näissä ikäluokissa. Harjoittelun määrä on noussut viimeisten 4 vuoden aikana joukkueilla niin paljon, että pelaajapakettimaksuihin budjetoidut salivuorot ovat ylittyneet vuosittain näillä ikäluokilla. Muutos on positiivinen urheilullisesti mutta näkyy taloudessa miinusmerkkisenä. Kausimaksut on mahdollista maksaa erissä. Mikäli haluatte näin toimia, olkaa tästä yhteydessä toimistoon. Olemme tehneet päätöksen, että jokaisessa ikäluokassa maksetaan korvaus myös yhdelle apuvalmentajalle, joka käyttää osaamistaan ja aikaansa yhdenvertaisesti joukkueen vastuuvalmentajan rinnalla. Tämän lisäksi meillä on edelleen eri-ikäisiä ja eri tehtävissä vapaaehtoisena valmennustiimeissä toimivia valmentajia. 

KAUDESTA 2018-2019 LÄHTIEN PELAAJAPAKETTIMAKSU SISÄLTÄÄ MYÖS KOKO KAUDEN KATTAVAN KAUSIKORTIN MIESTEN KORISLIIGAPELEIHIN JA NAISTEN 1. DIVISIOONA OTTELUIHIN.

Salivuorot ja aiheutuvat kustannukset haastavat meitä jatkossakin. Koulutilanne Nokialla poistaa saleja käytöstä. Uusien salien ja hallien vuokrat ovat keskimäärin kolminkertaiset. Näin olemme saaneet todeta jo Harjuniityn kohdalla. Uudet ja paremmat olosuhteet ovat tervetulleita, samalla joudumme pohtimaan uusia keinoja kasvavien kulujen kattamiseksi. 

Syksyn aikana avataan BC Nokian verkkokauppa, josta jatkossa tilataan kaikki seuravaatteet. Jatkamme edelleen Adidaksen MiTeam tuotteilla ja lisäämme valikoimaan Cliquen vaatteita. Verkkokaupan toimintaohjeet lähetetään joukkueille syksyn aikana.

Syksyllä pidetään yhteisiä vanhempaininfoja ja valmennusvastaavat sekä toiminnanjohtaja vierailevat kertomassa seuran toimintaperiaatteista pelaajien vanhemmille.

Kaikkien joukkueiden tarkemmat tieot ja harjoitusajat löytyvät täältä (www.bcnokia.com), joukkueet valikon alta.


Pelaajapakettimaksut

Pelaajapakettimaksut on tärkeätä huolehtia maksetuksi eräpäivien mukaan tai sopia heti laskun tultua itselle mahdollinen maksuaikataulu. Pelaajapakettimaksuilla huolehditaan seuralle tulevista kuluista kuten palkoista ja valmentajien korvauksista. Laskut tulevat MYCLUB toiminnanohjausjärjestelmän kautta jokaisen sähköpostiin.


Pelaajapakettimaksu sisältää:

  • Valmennuksen
  • Seuratyöntekijöiden palvelut
  • Peliasun (uusitaan joka kolmas vuosi)
  • Harjoitus ja pelivuorot
  • BC Nokian jäsenmaksun
  • Sisäänpääsyn Korisliigan sekä naisten 1-divisioonan peleihin


Pelaajapakettimaksu ei sisällä:

  • Henkilökohtaista lisenssiä ( PL. Näätä-Kids toiminta, johon lisenssi sisältyy)
  • Joukkueen kulut, peli- ja turnausmatkat
  • Tuomarikulut


Ohjeet lisenssimaksuun saat omalta joukkueenjohtajaltasi

PELAAJAPAKETTIMAKSUT

 

2018-2019

Maksu

kk/eur

 

Harraste

1500,00


 (per joukkue)

Äiti/isäkoris

50,00

4,17

 

Pikkusudet

 200,00


(ei sis.omaa pelipaitaa)

(sis. vakuutuksen, pallon ja pienen selkärepun)

Mikrot

550,00

45,83

 

Minit

700,00

58,33

 

C

800,00

70,9

 

B

850,00

70,9

 

A

850,00

70,9

 

Unified

500,00

41,67

 

Näätä-Kids

165,00

13,75

                          (sis.lisenssin/koripallo)

COXA-Näädät

180,00

15,00