TERVETULOA BC NOKIAAN!

BC Nokia on koripallon erikoiseura, joka on perustettu 1997. Seurassamme on 350 lisenssipelaajaa, aina pienistä pallokoululaisista aikuisten edustusjoukkueisiin asti.Joukkueita on yhteensä 17. Joka viikko sadat vapaaehtoiset mahdollistavat joukkueiden toiminnan. Seurasta, jonka muodostavat sen kaikki jäsenet voi syystäkin olla ylpeä.

Joukkueet muodostetaan ikäluokittain oman syntymävuoden mukaan. Jos kaikkiin ikäryhmiin ei saada joukkuetta toimintaa yhdistetään joko nuorempien tai vanhempien ikäluokkien osalta. BC Nokiassa sitoudutaan harjoittelemaan joukkueen mukana. Nuoremmissa ikäluokissa pelitapahtumat pyritään järjestämään lähellä kotia ja mini-ikäisitä lähtien toiminta on valtakunnallista. Seurassa ei ole erikseen kilpa-ja harraste toimintaa. Joukkueet pyrkivät järjestämään toimintaan sitoutuneille pelaajille omantasoisia pelejä.

Pelaajat sitoutuvat käymään joukkueen harjoituksissa ja huolehtivat omalta osaltaan hyvästä käytöksestä kentällä ja sen ulkopuolella. Koristaitojen opettelun ohella pelaaja oppii monenlaisia taitoja kuten ryhmässä toimimista, sitoutumista ja yhteisten pelisääntöjen kunnioittamista.

Valmentajat johtavat joukkueen toimintaa. Jokaisen joukkueen ympärille on muodostettu valmennustiimi, joka koostuu 2-5 valmentajasta ikäluokasta riippuen. Toiminnan päävastuu on joukkueeseen nimetyllä päävalmentajalla. Seura huolehtii valmentajien koulutuksista, palkkioista, rekrytoinnista ja toiminta ympäristön toimivuudesta.

Vanhemmat ovat lasten harrastamisessa hyvin tärkeässä roolissa. He mahdollistavat kaiken talkootyön lisäksi sen, että pelaaja on paikalla harjoituksissa ja peleissä ajoissa paikalla, tukevat sitoutumisessa joukkueen pelisääntöihin, huolehtivat maksujen maksamisesta ajallaan tai maksuaikataulun sopimisesta sekä ihailevat ja kannustavat omaa lastaan ja hänen joukkuekavereitaan. Vanhemmat eivät puutu tuomareiden tai vastustajien tapaan tehdä asioita.

BC Nokia henkilökunta

Seura valitsi kevätkokouksessa 9.6.2016 seuran hallituksessa jatkamaan seuraavat jäsenet:

Marja Olli pj., Mikko Niskanen vpj., Mikko Sauramo, Marko Honkaniemi, Juuso Viherlaakso sekä uutena jäsenenä Mauri Hakanen.

Johtokunnan kokouksissa ulkopuolisina jäseninä toimivat seuratyöntekijä Kari Hinkkanen ja talousvastaava Hanna Pirhonen.

Kari Hinkkanen jatkaa seuran päätoimisena työntekijänä vastuualueenaan yhteydenpito joukkueisiin, tapahtumat ja leirit, uusien pelaajien rekrytointi, koulu-ja päiväkoti yhteistyö.

Marja Olli jatkaa osa-aikaisena seuratyöntekijänä. Vastuualueena tyttö- ja naiskoripallo.

Hanna Pirhonen ottaa 15.8 lähtien vastuulleen seuran junioreiden talousasiat. Jatkossa siis kaikki maksuihin liittyvät kysymykset Hannalle.

KAIKKIEN YHTEYSTIEDOT etunimi.sukunimi@bcnokia.com

KAIKKIEN YHTEYSTIEDOT LÖYTYVÄT: www.bcnokia.com

Viestintä Seuran virallisia viestintä kanavia ovat www.bcnokia.com verkkosivut ja MYCLUB toiminnanohjausjärjestelmä.

Pelaajapakettimaksut

Pelaajapakettimaksut on tärkeätä huolehtia maksetuksi eräpäivien mukaan tai sopia heti laskun tultua itselle mahdollinen maksuaikataulu. Pelaajapakettimaksuilla huolehditaan seuralle tulevista kuluista kuten palkoista ja valmentajien korvauksista. Laskut tulet MYCLUB toiminnanohjausjärjestelmän kautta jokaisen sähköpostiin.


Pelaajapakettimaksu sisältää:

  • Valmennuksen
  • Seuratyöntekijöiden palvelut
  • Peliasun (uusitaan joka kolmas vuosi)
  • Harjoitus ja pelivuorot
  • BC Nokian jäsenmaksun
  • Sisäänpääsyn naisten 1-divisioona peleihin


Pelaajapakettimaksu ei sisällä:

  • Henkilökohtaista lisenssiä ( Näätä-Kids toimintaan sisältyy)
  • Joukkueen kulut, peli- ja turnausmatkat
  • Tuomarikulut
  • Sisäänpääsyä miesten korisliiga peleihin


Ohjeet lisenssimaksuun saat omalta joukkueenjohtajaltasi

PELAAJAPAKETTIMAKSUT

 

2016-2017

Maksu

kk/eur

 

Harraste

100,00

8,33

 

Äiti/isäkoris

50,00

4,17

 

Supermikro (Pikkusudet)

300,00 200,00

2x/viikko

1x/viikko

(ei sis.omaa pelipaitaa)

Mikrot

550,00

45,83

 

Minit

700,00

58,33

 

C

750,00

62,50

 

B

800,00

66,67

 

A2 

A 

JunnuUnified

500,00

41.67

 

Unified

500,00

41,67

 

Näätä-Kids

165,00

13,75

(sis.lisenssin)

 

 

 

 

 

Kausikortit miesten peleihin

Pelaajapakettimaksun maksaneet juniorit voivat varata BC Nokian toimistolta tai Hanna Pirhoselta kausikortteja hintaan 65€. Tämä lapsille ja nuorille tarkoitettu kortti kattaa kaikki Miesten edustusjoukkueen kotipelit kaudella 2016-2017.

Muut Korisliigan runkosarjan kausikortit myynnissä myös NYT! Lunasta omasi toimistolta hintaan 190,00(katsomot C1,D1,numeroitu paikka) tai 250,00(katsomot A ja B, numeroitu paikka). Hanna Pirhonen p.040-820900 tai hanna.pirhonen@bcnokia.com

SEURAN YHTEINEN VANHEMPAIN INFO PIDETÄÄN 15.9.2016 KLO:18.00 Nokian Lukiolla. Tule kuulemaan tarkemmin seuran toiminnasta ja kysymään mieltä askarruttavat kysymykset.

KAUDEN AVAUSTAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN PALLOILUHALLILLA 7.9 KLO 16:30-18

Menneiden kokemusten jälkeen on hienoa odottaa tulevaa kautta. Puetaan keltaista päälle ja jaksetaan tehdä hommia Nokialaisen koriksen eteen. Tavataan kentän laidalla.

BC Nokia ry:n johtokunta