Esittäytymisvuorossa toinen valmentajamme Antti Halonen, joka tuo uutta..

Julkaistu 16.09.2018
Esittäytymisvuorossa toinen valmentajamme Antti Halonen, joka tuo uutta valmentajavirtaa Nokialle sekä tuttu ja turvallinen fysiikkavalmentajamme Jari Halonen!

Antti:
”29-vuotias vorssalainen.
Valmentanut poikajunnuja välillä koriskoulu- miesten 2. divisioona. Mukaan mahtuu myös
kolme kautta naisten 1. divaria.
Yhteensä valmennusvuosia rupee olemaan kasassa kymmenen, joista muutamat
ensimmäiset vuodet Forssassa ja sen jälkeen Joensuussa. Nyt tuli muutettua takaisin länteen idästä ja Aleksi pyysi mukaan Nokialle. Kaikki hommat saatiin natsaa ja hyppäsin mukaan valmennustiimiin.
Hyvällä fiiliksellä kohti sarjapelejä, nähdään hallilla!”

Jari:
”Arvostan todella paljon BC Nokian naisten joukkueen valmennustehtävien jatkumista omalta kohdaltani myös kaudella 2018-2019. Toinen valmennusvuosi naisten edustusjoukkueen ja saman päävalmentajan kanssa luo jatkumoa hyvin alkaneelle joukkueen kehitystyölle. BC Nokiassa valmennustyöt ovat osaltani lisääntyneet viime kaudesta sillä toimin tällä kaudella myös B-poikien (04 syntyneet) ja B-tyttöjen fysiikkavalmentajana. Tulevalla kaudella jatkan valmennustöitä myös Kooveen naisten salibandy edustusjoukkueen kanssa.
Koripalloilijoiden fysiikkavalmentajana nyt alkava kausi on jo yhdeksäs perättäinen. Toimin aiemmin kuusi vuotta pääasiassa naapuriseurassa A-poikien fysiikkavalmentajana. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri ja liikuntaan erikoistunut luokanopettaja (opetin pari vuotta Alhoniityssäkin aikanaan). Lisäksi olen suorittanut valmentajan ammattitutkinnon valmennusosaamiseni lisäämiseksi. Ammatiltani olen yrittäjä, joka kohdallani tarkoittaa yrityskonsultin ja fysiikkavalmentajan työtä.

Helteinen kesä ei naisilla ole mennyt vain aurinkoa ottaen. Naisten edustusjoukkueen pelaajien fysiikkatesteissä on nyt olemassa vertailuarvoja, joiden avulla nähdään kehitys viime vuoteen nähden. Kesäharjoittelu on tuottanut tulosta parantuneilla testituloksilla sekä niiden kohdalta, jotka ovat voineet osallistua tiiviisti joukkueen yhteisiin harjoituksiin että työkiireiden johdosta omatoimisesti harjoitelleiden osalta. Vähän aikaa vielä kiristetään treeniä ja sitten ollaan valmiita kauteen!” ????????????