# 8 Tuulia "Tupu" Timo Tuulia Timo jatkaa myös näädättärissä! Vimpelin..

Julkaistu 02.09.2017
# 8 Tuulia "Tupu" Timo

Tuulia Timo jatkaa myös näädättärissä! Vimpelin Vedon kasvatti jatkaa viime kauden tapaan pelaamista sekä 1. divisioonassa että korisliigassa ViVen paidassa. Tarkkakätinen heittäjä oli viime kaudella BC Nokian pisteykkönen tehtaillen 13,1 pistettä/peli.

Tuulia on joukkueemme kielimies, englanti sujuu varmasti myös Vimpelin Vedon jenkki pelaajien kanssa, sillä ylioppilaskirjoituksissa Tupu luuli pärjäävänsä kirjoittaessaan esseeseen "ringed a bell". Tämän maaseudun (Vimpeli) kaunottaren huhutaan kulkevan treeneihin traktorilla ????. Maajussille on siis löytynyt täydellinen morsian, jolla on sekä urheilu että kielet hallussa!

”Hienoa, että joukkueessa on Tuulian tasoinen hyökkäyspäänuhka. Hän pystyy itse ratkaisemaan pelejä meille sekä luo tilaa hyökkäyksessä muille, koska häntä ei voi jättää vapaaksi. Tuulian puolustuspelaaminen on mennyt kesän aikana todella paljon eteenpäin ja luo taas yhden vaihtoehdon meille. Uskon, että korisliigapelit Vimpelissä tuovat meidän harjoitteluun tiettyä kovuutta ja vaatimustasoa.” Päävalmentaja Aleksi Suominen

Kuva: Kolimbi