#79 Mona "Moppe" Luoto Nokian oma kasvatti Mona Luoto jatkaa näädättärissä!..

Julkaistu 03.08.2017
#79 Mona "Moppe" Luoto

Nokian oma kasvatti Mona Luoto jatkaa näädättärissä! Mona pelasi upean viime kauden viimeistellen naisten 1. divisioonassa 9,2 pistettä/peli ja ollen A-tyttöjen SM-sarjan pistekuningatar hurjalla 17,8 pistekeskiarvolla. Mona on loistava esimerkki seuran junioreille ja hän toivookin näkevänsä mahdollisimman paljon heitä ensi kaudella kannustamassa katsomossa.

Mona tykkää vapaa-ajalla donkkailla minikoreihin. Mikäli haluat oppia itsekin, ota Monaan yhteys. Monassa erikoista on se, että koripallokenkiä hän ei vaihda, ennenkuin pohjat ovat täysin irronneet. Viimekaudella nähtiin mm. ilmastointiteipillä teipatut kengät. Myös tavallisten Niken urheilusukkien sijaan Mona käyttää japanilaisia pitsisukkia, lieneekö tässä salaisuus upealle koripalloilijalahjakkuudelle?

Valmentajan kommentit:
”Mona toimi meidän pelin moottorina jo viime kaudella ja urakoi suuria minuutteja niin naisissa kuin a-tytöissä. Kesän aikana puolustustyöskentely on mennyt eteenpäin sekä on saatu uusia valmiuksia hyökkäyspäähän. Monalla on erinomainen kesä takana joka lupaa vielä parempaa kautta kuin edellinen. ”

Kuva: Kolimbi