Vaikeiden vieraspelien sarja jatkuu sunnuntaina Joensuussa

Julkaistu 24.01.2016

BC Nokian taival Korisliigassa jatkuu kolmannella peräkkäisellä vierasottelulla sunnuntaina Joensuussa. Vastaan tuolloin asettuu sarjakärki Joensuun Kataja Teemu Rannikon johdolla. Joensuu on aina paha paikka pelata vierasjoukkueelle ja kun vielä näyttää siltä, että BC Nokia ei saa aivan parasta miehistöään jalkeille sairastumisten takia niin kolmas peräkkäinen tappio joukkuetta näyttää uhkaavan. Eli Kataja on illan pelissä suuri ennakkosuosikki.

BC Nokian valmentaja Oliver Vidin on aikaisemmissa otteluissa usein pyörittänyt varsin laajaa rotaatiota ja nyt tuo toivottavasti maksaa itsensä takaisin. Isoista miehistä varsin vähäiselle peliajalle jääneiden Daniel Dolencin ja Antti Nikkilän palveluksia tarvitaan todennäköisesti tänään. Joni Herrala ja NikoMattila ovatkin jo saaneet lisää vastuuta jo aikaisemmin.

Toinen seikka, joka avaa jonkinlaisen mahdollisuuden vierasjoukkueelle, on Katajan keskittymiskyky raskaiden euro-otteluiden keskellä. Keskiviikkona Joensuussa vieraili ranskalainen huippujoukkue ASVEL Basket. Se voitti Katajan tiukan taistelun jälkeen 64-72.

BC Nokia koki viime ottelussaan kirvelevän tappion nousukuntoiselle KTP:lle. Myös sitä edellinen peli Kauhajoen Karhua vastaan ratkesi vasta viime hetkillä nokialaisten tappioksi. Kaikista pelaamistaan vierasotteluista BC Nokia on onnistunut voittamaan vain kaksi. Ihmeitä pitää siis Vidinin joukkoineen keksiä, että voitto mukana Joensuusta kotiin lähdettäisiin. Onneksi ottelun alkaessa tilanne on 0-0 ja suurempiakin yllätyksiä urheilussa on tapahtunut. Miksei siis tänäänkin...Taistelutta ei Näädät ainakaan luovuta!

Ottelu alkaa kello 18:00 ja on nähtävissä myös osoitteessa www.fanseat.com