Uudestakaupungista tuliaisina tappio - neljäs peli lauantaina Nokialla

Julkaistu 24.04.2015

Kolmas ottelu korisliigaan nousua tavoittelevien BC Nokian ja UU-Korihaiden välillä pelattiin keskiviikkona Pohitullin hallissa Uudessakaupungissa.

Tunnelma salissa oli mahtava, kun molempien joukkueiden kannattajat tekivät parhaansa kannustaakseen omiaan. Arki-illasta huolimatta keltaista väriä oli katsomossa noin sadan hengen päällä. Toki kotijoukkueella oli paljon enemmän kannattajia paikalla lukumääräisesti mutta varmasti äänekkyydessä ei hävitty paljoakaan.

Ottelun ensimmäinen puoliaika pelattiin tasaisissa merkeissä. Korin teko oli molemmille joukkueille hetkittäin todella vaikeaa. Kovin helppoa ei ollut myöskään illan tuomarikolmikolla pelin hallinnassa pitäminen. Tauolla kotijoukkue johti kahdella pisteellä lukemin 32-30 ja oottelun voittaja oli vielä täysin avoin.

Kolmas jakso alkoi samolla tavalla mutta loppupuolella jaksoa Korihait saivat venytettyä johtonsa kuuteen pisteeseen. Yksi syy tähän oli BC Nokian pelaajien ja penkin hermokontrollin pettäminen. Joukkueen virhetili täyttyi nopeaa tahtia ja pari teknistä virhettä ei mitenkään helpottanut tilannetta.

Viimeisellä neljänneksellä tilanne ei yhtään parantunut vaikka Nokia kävikin pienimmillään neljän pisteen päässä kotijoukkueesta. Lopussa ero repesi turhankin suureksi loppulukemien ollessa 75-59. BC Nokian joukkue ei ollut vielä valmis varmistamaan nousuaan korisliigaan ensi kaudeksi. Lauantaina Nokian palloiluhallilla on kuitenkin uusi tilaisuus. Ottelu alkaa kello 17:00 mutta kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska halli tulee varmasti olemaan viimeistä paikkaa myöten täynnä.


TERVETULOA KAIKKI KANNUSTAMAAN BC NOKIA VOITTOON!!!