Tunnusta väriä, Pue Keltaista | #YellowRush --------------------- LIPUT: Viikon..

Julkaistu 27.03.2017
Tunnusta väriä, Pue Keltaista | #YellowRush
---------------------
LIPUT:

Viikon Veikkauspeliin on voimassa Veikkaus-kortilla kaksi pääsylippua yhden hinnalla 100 ensimmäiselle. Etu voimassa hallien lipunmyyntipisteissä, ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Netistä 24/7 osoitteesta: http://bitly.com/BCLiput
Toimistolta:
Maanantai 27.3. klo 9-16
Tiistai 28.3. klo 9-17
Keskiviikko 29.3. klo 9-13

Hallilta ottelupäivänä klo 16:30 alkaen.

PERHELIPPUTARJOUS: 2 aikuista ja 1-2 lasta (7-12v) numeroimattomille paikoille 20€!
--------------------
BC Nokia on Pirkanmaalta, Nokian perinteikkäältä koripallopaikkakunnalta ponnistava joukkue miesten Korisliigassa. Viime kaudella joukkue palasi ryminällä liigatasolle, suurta mielenkiintoa herättänyt joukkue lukeutui sarjan suurimpiin yllättäjiin ja ylsi lopulta sarjatulokkaana aina pronssimitaleille saakka.

Tälle kaudelle joukkue on jonkin verran uudistunut, päävalmentajana toimii Ville Tuominen, liigarinkiin nousi kaksi lupaavaa A-junioria ja vahvistuksetkin vaihdettiin edelliskautta pykälää nuorempiin. Joukkueen kotimainen runko kapteeni Henri Hirvikosken johdolla pysyi sen sijaan hyvin pitkälti samana ja vannoo edelleen kovan työnteon nimeen. Nimet Eldar Skamo, Joni Harjula, Niko Mattila ja Daniel Dolenc ovat varmasti tuttuja kaikille Korisliigaa seuraaville. Edelliskauden tapaan joukkue on värikäs sekoitus nuoruutta ja kokemusta, mutta kaikkia pelaajia yhdistää taustaan katsomatta halu pelata rinnassa komeilevalle näätälogolle ja tehdä illasta toiseen raakaa työtä puolustuspäässä kuten tehdaskaupungin perinteisiin kuuluu.
BC Nokia tulee tälläkin kaudella olemaan aivan varmasti mielenkiintoinen ja viihdyttävä joukkue, jonka otteita kannattaa tulla seuraamaan niin koti- kuin vieraskentälläkin.
Näädät toivottavat kaikki tervetulleiksi katsomoon!