Timo Riihelä ja Vincent Simpson BC Nokian kokoonpanoon!

Julkaistu 18.11.2015


 Timo Riihelä tekee paluun BC Nokian pelaavaan kokoonpanoon: loukkaantumisista kärsinyt BC Nokian joukkue on täydentänyt miehistöään seuraikoni Timo Riihelällä ja amerikkalaisella takamiehellä Vincent Simpsonilla.

Timo pelasi ensimmäisen korisliigaottelunsa jo syksyllä 1997 UU-Korihaita vastaan. Viisi kautta BC Nokiassa ja kolme kautta Lappeenrannan NMKY:ssä on miehen tähän astinen pääsarjaura. Tämän jälkeen Timo pelasi vielä kahdeksan kautta BC Nokian divarimiehistössä. Tilastot näyttävät yhteensä 292 pääsarjaottelua ja 200 divaripeliä miehen saldoksi. Viime kausi jäi Timolta väliin edustustasolla mutta tänään koetaan Nokian palloiluhallilla jälleen kerran se hetki, kun Timo astuu kentälle BC Nokian näätäpaita päällään!!!!

Toinen uusi pelaaja BC Nokian rosterissa on Vincent Simpson. Hän tulee korvaamaan Seagulls ottelussa loukkaantunutta Isaiah Wilkersonia takamiehen tontilla. Viime kaudella hän pelasi Kreikassa Panelefsiniakos:n joukkueessa sekä Ruotsissa Södertälje King:ssä. Aikaisemmilta kausilta mieheltä löytyy euro-kokemusta mm. Unkarista, Virosta ja Slovakiasta.

TERVETULOA TOIVOTTAMAAN MOLEMMAT PELAAJAT TERVETULLEIKSI BC NOKIAN KOKOONPANOON Nokian palloiluhallilla kello 18:30 alkavaan BC Nokia - Bisons otteluun!

Timo-ja-vinny