Tänään palloiluhallilla BC Nokia - Salon Vilpas

Julkaistu 11.10.2015

BC Nokia kohtaa Korisliigan toisessa ottelussaan tänään sunnuntainan 11.10. yhden sarjan päävastustajistaan eli Salon Vilppaan. Ottelu pelataan Nokian palloiluhallilla kello 17:00 alkaen.
Ennakkoon lippuja otteluun saa Tiketistä:

http://www.tiketti.fi/BC-Nokia-Salon-Vilpas-Nokian-Palloiluhalli-Nokia-lippuja/35073

Sekä BC Nokian toimistolta vielä sunnuntaina kello 12-14.
Vältä siis lipunmyynnin ruuhka ja osta lippusi ennakkoon.
Lippuhinnat:
15,00€ numeroitu
12,00€ numeroitu (eläkeläinen,opiskelija,työtön,varusmies)
10,00€ numeroimaton
6,00€ lapset 7-12v numeroimaton
(Tiketissä +1,50€ palvelumaksu. Toimistolla ja hallilla myytävät liput ilman palvelumaksua.)
Tiketissä mahdollisuus ostaa pdf-lippu ja tulostaa itse kotona tai noutaa tilausnumerolla R-kioskilta.

Sekä salon Vilpas että BC Nokia ovat kohdanneet tällä kaudella jo KTP:n ja myös voittaneet ottelunsa. Salon voiton arvoa nostaa se, että ottelu pelattiin KTP:n kotikentällä ja silloin KTP:lle oli kokoonpanossaan myös sentteri Alexander Herrera, joka ei Nokialla pelannut. Tosin KTP-ottelussa BC Nokialtakin puuttui kokoa korin alta, kun Antti Nikkilä oli sivussa kuumeen takia.

Salon Vilppaalla on kokoonpanossaan neljä amerikkalaispelaajaa ja joukkueen menestys onkin hyvin pitkälti heidän varassaan. Varsinkin 185 senttinen pelintekijä Doug Wiggins on osoittanut vaarallisuutensa. KTP:tä vastaan mies nakutti peräti 32 pistettä ja niistä peräti puolet vapaaheittoviivalta. Myös Austin Dufault on ollut varsin tehokas pelaamassaan kahdessa ottelussa. Vaikka Vilppaan suomalaiset pelurit ovat toistaiseksi olleet hieman pimennossa, niin tilastoja ei kannata tässä vaiheessa kautta liikaa tuijottaa. Esimerkiksi Sami Ikävalko, Juho Nenonen ja Okko Järvi ovat tuttuja nimiä Korisliigaa seuranneille ja pystyvät onnistuessaan nousemaan joukkueensa ratkaisupelaajiksi. Oman lisämausteensa peliin tuo valmentaja Mikko Tupamäki, joka on aiemmin valmentanut yhden kauden myös Nokialla.

Kauden avauksessa runsaslukuinen nokialaisyleisö eli hyvin mukana ottelun tunnelmassa ja tänäänkin on luvassa varmasti hyvää tunnelmaa ja tiukkaa taistelua. Vesi kielellä joukkueen kannattajat odottavat Antti Nikkilä ensiesiintymistä näätäpaidassa Korisliigassa. Alkuperäisessa otteluohjelmassa oli viime viikolle merkitty BC Nokialle peli Loimaan Bisonsia vastaan mutta se ottelu jouduttiin siirtämään Bisonsin VTB-liigan ottelun tieltä myyöhäisemmäksi. Niinpä joukkue on päässyt viikon harjoittelemaan täysillä ja on varmasti valmis tämän päiväiseen kamppailuun.

Kannattaa siis tulla paikalle kannustamaan BC Nokia voittoon!

Nähdään palloiluhallilla!