Tänään ne alkavat - finaalipelit nimittäin!

Julkaistu 16.04.2015

 Kauan odotetut "tosipelit" alkavat miesten korisdivarissa tänään torstaina Uudessakaupungissa. Viime kausi meni Korihailta aikalailla penkin alle. Kokoonpano eli varsinkin vahvistusten osalta kauden mittaan runsaasti ja lopputuloksena oli kirkkaasti Korisliigan viimeinen sija ja tippuminen sarjatasoa alaspäin. BC Nokia pelasi hyvän kauden häviten lopulta viime vuoden finaaleissa tasaisten otteluiden jälkeen Helsinki Seagullseille voitoin 3-1.

Tällä kaudella Korihait ovat löytäneet oikeat vahvistukset jo heti kauden alussa ja kun vielä joukkueen kokoonpanossa jatkoivat kotimaiset avainpelaajat Mikko Jalosen ja Niko Malisen johdolla, niin joukkue eteni divarin runkosarjan voittoon tänä vuonna. Nyt puolestaan BC Nokia on hieman joutunut hakemaan kokoonpanoaan kauden mittaan. Nykyinen kokoonpano on kuitenkin ollut kasassa jo riittävän kauan, että joukkueen peli on ehtinyt muotoutua oikeisiin uomiinsa. Viimeisimpänä BC Nokian riveihin liittyi kokenut, 142 aikuisten maaottelua pelannut, Antti Nikkilä.

Sekä BC Nokia että UU-Korihait selvittivät molemmat välieräottelunsa suoraan voitoin 3-0. Kyseessä on siis kiistata tämän kauden divarin kaksi parasta joukkuetta. Odotettavissa on erittäin jännittävä finaalisarja, joka tuskin tulee katkeamaan suoraan kolmessa ottelussa.

Nokialta on lähdössä useiden kymmenien innokkaiden katsojien kannustusjoukko BC Nokian tueksi ensimmäiseen finaaliotteluun. Korihaiden rumpuryhmä keräsi julkisuutta jo välieräsarjan aikana kovaäänisyydellään. Säpinää tulee siis riittämään paitsi pelikentällä niin myös katsomon puolella.

Loistavaa finaalikevättä molemille joukkueille ja heidän kannattajilleen! Nyt se alkaa!

Bcn-henkka