Salon Vilpas - BC Nokia 90-60

Julkaistu 24.11.2015

 

Korisliigan tiistai-illan ainoassa ottelussa BC Nokia matkusti Saloon sikäläisen Vilppaan vieraaksi. Etukäteen odotettavissa oli tasainen kamppailu molemmille joukkueille tärkeistä sarjapisteistä.

1. puoliaika 38-30


Salon Vilpas onnistui ensimmäisellä neljänneksellä hankkiutumaan kahdeksan pisteen johtoasemaan ja kun toinen neljännes pelattiin tasan säilyi Vilppaan johto kahdeksassa myös pitkälle tauolle lähdettäessä. Vilppaan tehokkain oli Austin Dufault, joka teki 14 pistettä plus otti seitsemän levypalloa taukoon mennessä. Salon Cavell Johnson loukkaantui heti ensimmäisellä neljänneksellä ja joutui jättämään kentän toistaiseksi. BC Nokiasta Kravish teki ensimmäisellä puoliajalla yhdeksän pistettä mutta levypalloja hänelle kertyi vain kaksi. Eldar Skamo teki vain pisteen vähemmän ja antoi samalla kolme koriin johtanutta syöttöä. Daniel Bailey jatkoi hyviä otteitaan mutta vastapainoksi miehelle kertyi kolme virhettä ottelun puolivälissä.

2. puoliaika

Toinen puoliaika alkaa BC Nokian kannalta varsin onnettomasti; menetyksiä, ohiheitettyjä täysin vapaita kolmosia jne. Kolmannen jakson kolme ja puoli ensimmäistä minuuttia menevät Vilppaalle 8-0 ja Nokian Vidin ottaa aikalisän. Kovin paljoa aikalisä ei kuitenkaan auta vaan kolme seuraavaakin hyökkäystä päättyvät menetyksiin. BC Nokia vaihtaa paikkapuolustukseen mutta silti Vilpas kasvattaa johtonsa yli kahteenkymmeneen pisteeseen. Kolmas jakso menee Vilppaan nimiin pistein 22-10.

Neljännellä jaksolla pelikuntoon paikattu Cavell Johnson kurittaa BC Nokiaa pitkillä kahden pisteen heitoillaan. Daniel Bailey on BC Nokian yksinäinen soturi, joka jaksaa taistella. Menetysten määrä hyökkäyspäässä on aivan järkyttävä. Lopun pallottelun jälkeen ottelu päättyy lukemiin 90-60. Ottelun tilastot löytyvät basket.fi:stä.

Tämä ottelu on syytä unohtaa ennen kuin BC Nokian bussi ehtii paluumatkalla Somerolle asti.