Runkosarjan viimeinen kotiottelu sunnuntaina, vastassa sarjakärki

Julkaistu 14.03.2014

Sunnuntaina 16.3.2014 kello 17:00 alkaen pelataan BC Nokian miesten kauden viimeinen runkosarjaottelu. Vastaan asettuu tuolloin sarjaa johtava Helsinki Seagulls.Helsinkiläiset ovat varmistaneet jo runkosarjan voittonsa eikä BC Nokiankaan sijoitukseen ole muutoksia odotettavissa. Molemmat joukkueet jatkavat runkosarjan päätyttyä pudotuspeleihin ja tavoittelevat tosissaan nousua sarjaporrasta ylemmälle tasolle. Runkosarjaa on jäljellä keskinäisen ottelun jälkeen vielä kaksi kierrosta ja pudotuspelit alkavat neljäs huhtikuuta.

Vaikka suoranaisesti sarjasijoituksista ei sunnuntaina taistella niin asetelmia kevään ratkaisupeleihin kuitenkin haetaan. Seagulls on voittanut tähän mennessä kaikki kolme joukkueiden välistä keskinäistä kohtaamista. Viimeisin ottelu Helsingissä päättyi luvuin 68-61 kotijoukkueelle. Tämän jälkeen molemmissa joukkueissa on tapahtunut merkittävä kokoonpanomuutos. BC Nokia hankki tehokkaaksi osoittautuneen takamiehen, Andre Jonesin, joukkueeseen tuuraamaan loukkaantumisista kärsinyttä Daniel Baileyta. Seagulls puolestaan palkkasi ToPosta tutun Marcus Capersin riveihinsä. Molemmilla joukkueilla on siis kokoonpanoissaan tällä hetkellä neljä pelikuntoista jenkkipelaajaa, joista kulloinkin kolme pääsee päivän pelaavaan kokoonpanoon.

Amerikkalaisten lisäksi kummastakin joukkueesta löytyy myös runsaasti kotimaisia pelaajia, joilla on mm. korisliigakokemusta. Seagullsin kantavia kotimaisia pelureita ovat olleet Elias Kajander, Jouko Järvinen ja Jarkko Kyllönen. BC Nokialla vastaavasti löytyy kokeneet Timo Riihelä, Joni Harjula ja Olli Ahvenniemi, jotka taatusti haluavat näyttää kotiyleisölle parasta osaamistaan.

Erikoisuutena ottelussa on muutamalle henkilölle asennettavat sykemittarit, joiden näyttöjä yleisöllä on mahdollisuus seurata pelin kuluessa. Toivotaan siis tiukkaa matsia, että saadaa syke korkealle myös katsomossa. Puoliajalla yleisön viihtymisestä pitää huolen tanssiryhmä T.M-THA MADNESS.

TERVETULOA!

Thamadness