Nokia Kisahalliin voittamattoman Seagullsin vieraaksi

Julkaistu 20.11.2016

Seagullsin viimeisten vuosien toiminta on ollut tavoitteellista ja määrätietoista. Aino Divari A:n nousustaan lähtien Seagulls on tasaisesti parantanut asemiaan sarjataulukossa, kunnes tänä kautena Lokit liihottaa Korisliigan ykkösenä ainoana tappiottomana joukkueena. Viime kevään pronssiottelupari otti mittaa toisistaan jo kauden avausottelussa, kun Seagulls pääsi nappaamaan 76-83-vierasvoiton.

Seagulls on vahvistunut merkittävästi lokakuun alusta, kun joukkueen vahvuuteen on liittynyt Susijengi-sentteri Gerald Lee jr. (14,0 pistettä/3,4 levypalloa) ja heikoille tehoille jäänyt vahvistus Remy Abell (3,3/0,9). Lokkien tehovitjan muodostaa Junnu-Leen lisäksi Raymond Cowels III (15,8/4,9), Carl Lindbom (13,0/7,1), Jason Conley (10,0/7,5) ja Antto Nikkarinen (9,6/3,3/6,3 syöttöä).

– Sitten edellisen kohtaamisemme Seagulls on vain vahvistunut. Toki meiltäkin puuttui tuosta ottelusta sittemmin parhaaksi korintekijäksemme äitynyt Papa Dia. Seagullsin konsepti on hyvin tiedossa, mutta kukaan ei toistaiseksi ole kyennyt voitokkaasti ottamaan sitä pois. Lisäksi voittaminen ruokkii voittamista, joten joukkue pelaa äärimmäisen kovalla itseluottamuksella. Jokainen Seagullsin kotiottelu on iso tapaus, valmistaudumme olemaan tapahtuman arvoisia ja tarjoamaan yleisölle laadukkaan koripallo-ottelun. Näätäpaidassa debytoi sunnuntaina myös Kisahallin kasvatti Aleksi Akpaso, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen kommentoi.