Näätien vierasottelut jatkuvat Kouvolassa

Julkaistu 04.11.2016

Joukkueet kohtasivat toisensa viime viikolla, kun Näädät pitivät sarjapisteet Nokialla numeroin 75-60. Sekä Kouvot että BC Nokia ovat ehtineet väliajalla pelata yhdet pelit, joissa Kouvot hävisivät Karhulle ja nokialaiset voittivat vieraissa keskiviikkona Korihait jännittävien vaiheiden jälkeen.

Tulosten perusteella Kouvoilla on tällä hetkellä vaikeaa, sillä kouvolalaiset ovat hävinneet kolme peliä putkeen ja hallitsevan Suomen mestarin tililtä löytyy tänä kautena vain kaksi voittoa seitsemästä ottelusta. Korisliigassa vierasvoittojen saaminen kenenkään kotikentältä ei ole kuitenkaan selviö. Kouvojen kaksi voittoa ovat tulleet Mansikka-aholla kotiyleisön edessä.

– Mielenkiintoinen tilanne kohdata Kouvot toistamiseen viikon sisällä. Koska pelasimme vierasottelun myös keskiviikkona, on tavallaan hyvä asia että vastassa on hieman tutumpi joukkue. Käymme edellisten otteluiden opetukset yhdessä pelaajien kanssa läpi ja uskon että olemme valmiita kohtaamaan Kouvot myös heidän kotiyleisönsä edessä. Mansikka-aholla on varmasti perjantai-iltana tunnelmaa, toivottavasti osaamme nauttia siitä oikealla tavalla, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen kommentoi.

BC Nokia taas porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa ja hakee viidettä peräkkäistä voittoaan. Omat haasteensa otteluun tuo se, että Niko Mattila ja pitkäaikaistoipilas Ville Haapoja ovat edelleen poissa kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi.