Näädät taistelee Nokian Palloiluhallilla! BC Nokia saa tulevana keskiviikkona..

Julkaistu 06.10.2017
Näädät taistelee Nokian Palloiluhallilla!

BC Nokia saa tulevana keskiviikkona vastaansa sarjaennakoissa jopa kovimmaksi joukkueeksi veikatun Salon Vilppaan. Vilppaan rosterista löytyvät maajoukkueestakin tutut Teemu Rannikko, Mikko Koivisto ja Juho Nenonen. Vilppaalla on kolmesta pelatusta ottelusta yksi voitto, jonka se otti viiden pisteen erolla sarja-avauksessaan KTP-Basketista.

BC Nokialla puolestaan kahdesta pelatusta ottelusta on yksi voitto, jonka se taisteli kauden avausottelussa kotiyleisön edessä, ja yksi tappio, jonka se kärsi ikävästi Tampereen Pyrinnölle viime keskiviikkona.

Kumpi on tällä kertaa vahvempi? Pysäyttääkö Mattila jälleen Teemu Rannikon? Se selviää kun nämä joukkueet kohtaavat keskiviikkona kello 18:30!

Tervetuloa Nokian palloiluhallille kokemaan uskomattomia hetkiä koripallon parissa! #YellowRush

--------------------
LIPUT:

Liput Näätien kotiotteluihin vuorokauden ympäri myy TIKETTI! Ennakkolipunmyynti myös BC Nokian toimistolla osoitteessa Välikatu 19 LH11 aukioloaikojen puittessa.

Lippujen hinnat:

Numeroitu (A&B-katsomot) - Aikuinen 15€
Numeroitu (A&B-katsomot) - Eläkeläinen/opiskelija 12€
Numeroimaton (C&D-katsomot) 10€
Lapset 7-12v. 6€

---------------------
BC Nokia on Pirkanmaalta, Nokian perinteikkäältä koripallopaikkakunnalta ponnistava joukkue miesten Korisliigassa. Divarikausien jälkeen joukkue palasi ryminällä liigatasolle, suurta mielenkiintoa herättänyt joukkue lukeutui nousukaudellaan sarjan suurimpiin yllättäjiin ja ylsi lopulta sarjatulokkaana aina pronssimitaleille saakka. BC Nokian joukkue näytti heti epäilijöille, että Näädät ovat tulleet jäädäkseen!

BC Nokian paidassa tälläkin kaudella yleisöä viihdyttää tarkkakätinen BC Nokian oma kasvatti Henri Hirvikoski, liigan parhaimpiin pelaajiin lukeutuva Eldar Skamo, erittäin monipuolinen vikkeläjalkaisena puolustajana tunnettu Niko Mattila sekä viime kaudella parhaan kautensa pelannut ja samalla itsensä läpi lyönyt Daniel Dolenc. Joukkueen nuorta kaartia edustavat nuorten maajoukkueista tuttu Ville Haapoja sekä BC Nokian kasvatit urheilullinen takamies Waltteri Mäkelä, ja vuonna 2001 syntynyt Antti Ahonen. Uutena suomalaiskasvona Näätä-paitaan on liittynyt Lahdesta kotoisin oleva 201-senttinen Aapeli Alanen. Lisäksi ulkomaalaisvahvistukset Vincent Council, Leyton Hammonds, Lawrence Gilbert Jr., Nicolai Andersen & Thomas Lærke takaavat sen, että Näädillä riittää pituutta, nopeutta ja tarkkuutta.

BC Nokia tulee tälläkin kaudella olemaan varmasti erittäin mielenkiintoinen ja viihdyttävä joukkue, jonka otteita kannattaa tulla seuraamaan niin koti- kuin vieraskentälläkin.

Näädät toivottavat kaikki tervetulleiksi katsomoon!