Näädät sarjanousijan vieraaksi Pohitulliin

Julkaistu 02.11.2016

Näädät porskuttavat kolmen pelin voittoputkessa, kun taas Korihait nappasi viime perjantaina Korisliiga-kauden toisen voittonsa yllättämällä Kataja-Basketin kotikentällään 76-74. Korihait on kahdella voitolla ja kuudella tappiolla sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla – allaan vain yhden pelin voittanut Tampereen Pyrintö.

Korihaiden vahvistusrivistön on tällä kaudella muodostanut nokialaisyleisölle parin vuoden takaa tuttu järkälemäinen Marcus Van, Dominique Lee ja Emmanuel Holloway. Reginal Bratton taas sai lähteä joukkueesta ja hänen tilalleen on hankittu sisäpelaaja Eric McAlister, jonka pelaaminen Nokiaa vastaan on vielä epävarmaa.

Suomalaisista Nokian luottopelaajiin kuuluvat mm. kokenut Mikko Jalonen, Mikael Herbert, Panu Peltokangas, Aapeli Alanen, Vesa-Pekka Laine ja Eero Lehtonen.

– Ensimmäisen vierasvoiton metsästys jatkuu tällä viikolla. Pohitullista sellaista ei viime vuosina ole moni joukkue ottanut, mutta jos pystymme pelaamaan myös vieraskentällä samanlaisella intensiteetillä kuin viime viikolla kotona on meillä omat mahdollisuutemme ja vahvuutemme, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen kommentoi.

– Oikeastaan kaikessa hyökkäyspeliin liittyvässä tulee myös pystyä vierasvoittojen ottamiseksi viime viikosta parantamaan ja luotan että kykenemme näin tekemään.

– Korihait on hyvin yhteen hitsautunut joukkue jossa on paljon tulivoimaa ja sopivassa suhteessa nuoruutta ja kokemusta.