Näädät palaa pelitauolta Vilppaan vieraaksi

Julkaistu 03.11.2017

BC Nokia sai nauttia yli viikon mittaisesta pelitauosta, joka päättyy tänään perjantaina 3.11. Salossa, kun Näädät vierailee sarjajohtaja Vilppaan kotihallissa. Ottelun avausheitto pistetään ilmaan kello 18:30 ja paikalla on kannustamassa Näätien vannoutunut faniryhmä Alakulma.

Ennakko-odotusten mukaisesti Korisliigan piikkipaikalle kivunnut Vilpas on kovassa vireessä. Alkukangertelun jälkeen salolaiset ovat löytäneet yhteisen sävelen, jonka myötä Vilpas on latonut taululle hurjia pistelukemia – varsinkin kotikentällään. Eikä joukkueen tulivoima ainakaan laannu, kun Näätiä vastaan paluun parketille ensimmäistä kertaa tällä kaudella tekee Susijengin tarkka-ampuja Mikko Koivisto.

Joukkueet ovat kohdanneet aikaisemmin tällä kaudella, kun raajarikko Vilpas kävi kärsimässä Näätien kotiluolassa 94-84-tappion. Vilppaan pelin moottori Teemu Rannikko (9,3/1,3/6,8) ei pelannut ottelussa, kuten ei myöskään vahvistusruletissa Saloon saapunut Jonathan Jordan (18,6/5,8/3,4), joka on sittemmin ollut Vilppaan pistetilaston kärkinimi.

Pisteistä vastaavat Jordanin lisäksi Tobin Carberry (16,0/5,2), Javontae Hawkins (13,1/4,5), donkkeja liukuhihnalta täräyttävä sentteri Aaron Jones (16,4/10,1) ja aina viihdyttävä pelimanni Juho Nenonen (9,8/4,2).

– Mielenkiintoista nähdä miten pitkä pelitauko näkyy otteissa. Salossa on sarjan parhaat puitteet ja paras kotijoukkue, joten haastetta riittää. Meidän on pärjätäksemme pystyttävä hidastamaan Salon pallon liikettä ja pick’n’roll -pelaamista sekä pärjättävä levypalloissa, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.

– Nokia on inhottavin joukkue koko sarjassa. He raastavat, repivät, pelaavat kontaktissa, juoksevat kovaa, ovat kurinalaisia ja pelaavat jokaisen tilanteen kuin se olisi viimeinen pallonhallinta game 7 finaalissa. Ja jotta ei tule väärinkäsityksiä, niin sanon kaiken tämän kohteliaisuutena, Vilppaan luotsi Joonas Iisalo nostaa hattua Näädille.

Lähde mukaan kannustamaan Näätien ryöstöretkeä Alakulman kanssa. Riittää kun olet Palloiluhallin parkkipaikalla klo 15.30. Lisätiedot ja hinnoittelu Alakulman Facebook-sivustolta.

Ottelu on myös katsottavissa tuttuun tapaan Fanseatilta.