Näädät metsästää ensimmäistä vierasvoittoa Uudessakaupungissa

Julkaistu 13.10.2017

BC Nokia matkustaa tänään perjantaina 13. lokakuuta Uuteenkaupunkiin, jossa Näädät saa vastaansa Korihait. Ottelu alkaa Uusikaupunki 400 Areenalla kello 18:30 ja on katsottavissa suorana lähetyksenä Fanseatilta.

Kummallakin joukkueella on nyt takanaan kokonaisuudessaan kolme ottelua. Kun Näädät on onnistunut voittamaan kaksi kolmesta, niin Korihait on hävinnyt kaksi ottelua, mutta osoitti vaarallisuutensa kotikentällään Pohitullissa selättämällä Tampereen Pyrinnön kuunvaihteessa. Nokialaisten kummatkin voitot ovat tulleet kotipeleissä, joten Näädät metsästää ensimmäistä vierasvoittoaan.

Uudenkaupungin pisteidenteosta vastaa pääasiallisesti yhdysvaltalaiset Sean O´Brien (16,7 pistettä/5,3 levypalloa), Juan Pattillo (14,0/6,7) ja Chaz Williams (12,7/2,7) höystettynä australialaisella Deng Dengillä (8,7/6,7).

Suomalaisissa vaarallisimmat ovat Korihaiden oma luottokasvatti Mikael Herbert (7,5/1,5), Korisliiga-läpimurtoaan tekevä Teemu Sulonen (7,0/1,0) ja Pirkanmaalta ”Ukiin” siirtynyt Justus Kilpinen (6,7/2,7). Korihait-leirissä kuultiin myös positiivisia pelaajauutisia, kun viime kaudella Kobrissa tuhojaan tehnyt mikroaaltouunin tapaan lämpenevä heittäjä Marius van Andringa teki sopimuksen Uudenkaupungin ylpeyden kanssa.

– Korihait kaatoi kotonaan jo Pyrinnön, lisäsi rosteriinsa kovan luokan heittäjän ja on saanut valmistautua peliin viikon verran. Meillä ei vielä vierasvoittoa, menetimme sairastuvalle kovan luokan heittäjän (Laerke) ja valmistautua ehdimme yhden päivän. Mahtavaa, että saadaan Alakulma matkaan mukaan tuomaan lisävirtaa ja kova luotto on, että sarjapisteet lähtevät mukaan Nokialle, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.