Näädät matkustaa Karhun vieraaksi Kauhajoelle

Julkaistu 09.12.2016

Kauhajoki lähtee peliin hiottuaan kuvioitaan päävalmentaja Sami Toiviaisen komennossa viikon pelitauon jälkeen. Treeni on tullut tarpeeseen, sillä Korisliigan otteluohjelma oli suonut Karhulle kolme peräkkäistä vierasottelua ja saldo oli tyly nolla tappiota.

– Pienen pelillisen alamäen jälkeen on hienoa palata pitkästä aikaa kotisaliin ja mainion kotiyleisön eteen. Olemme treenanneet viikon aikana hyvin ja ennen kaikkea terveellä joukkueella, Toiviainen kommentoi ottelua ennakkoon.

Kotona sarjataulukossa kuudentena majaileva Karhu on ollut vakuuttava: Karhu on päässyt ottelemaan kotiyleisönsä edessä kuudesti saldolla viisi voittoa ja yksi tappio. Jos Korisliigassa on vaikeata tällä kaudella palata sarjapisteet mukanaan vieraista, niin Kauhajoelta se on erityisen vaikeata.

– Karhu on tunnetusti kova kotijoukkue ja on kaiken lisäksi saanut nyt viikon harjoitella ja valmistautua. Parin vierastappion myötä Karhu on varmasti myös valmiiksi ärsytetty, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen ennakoi.

BC Nokia taas pääsee otteluun iloisella peli-ilmeellä, kun tuoreessa muistissa on vielä keskiviikkoinen rökälevoitto Korihaista. Näätien harmiksi Papa Dian esiintyminen lauantaina on vielä mysteeri.

– Yritämme jatkaa siitä mihin keskiviikkona itse jäimme, pelissämme oli hyvä ilme ja puolustuspään pelaaminen nyt sellaista jolla voittoa voi tavoitella myös vieraskentillä.

– Papa Dian sairasloman pituus vielä auki. Lähdemme siitä että hän on vielä lauantainakin sivussa.