Näädät hyökkää Karhun kimppuun Nokialla lauantaina

Julkaistu 14.10.2016

Kun nokialaiset ovat ehtineet pelata jo kolme ottelua tuoreella kaudella, niin Karhu on ehtinyt mitellä kahdesti – joista molemmat vielä kotikentällään. Avausottelussaan Karhu sai vastaansa BC Nokian tapaan Helsinki Seagullsin, joka vei pisteet mukanaan lakeuksilta numeroin 72-80. Kauaa Karhun ei tarvinnut odotella sarjapisteiden kertymistä, kun pistehanat aukesivat jo välittömästi toisessa pelissä viime keskiviikkona KTP-Basketia vastaan 88-68.

– Mukavaa päästä taas kotiyleisön eteen. Kaikki tuki onkin tarpeen, sillä avausvoiton metsästys jatkuu edelleen. Luvassa on varmasti yleisölle viihdyttävä ottelu. Karhu on avoimelle kentälle päästessään erittäin näyttävä joukkue ja tulivoimaa löytyy myös puolen kentän pelissä, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen kommentoi.

Karhun vaarallisimmat pelaajat ovat selkeästi laituri Austin Hollins (19,0 pistettä, 2,0 levypalloa) ja sentteri Kammeon Holsey (19,0/7,0). Vahvistusnelikon täydentää DeVaughn Washington (11,0/2,5) sekä Kevin Ware (3,0/6,0). Isoile minuuteille yltävät myös aina vaarallinen Bojan Sarcevic (8,5/2,5/6,0 syöttöä), Joonas Lehtoranta (7,5/1,5) ja Samuli Vanttaja (7,0/6,5).

BC Nokia hakee vielä avausvoittoaan ja päävalmentaja Rantanen painottaakin, että kuluneella viikolla joukkue on keskittynyt puolustuksen harjoittelemiseen.

– Olemme viime aikoina keskittyneet lähes yksinomaan puolustuskonseptimme kehittämiseen, lauantain ottelu on siinä jälleen yksi mittari. Tavoitteenamme on tähän asti nähtyjä ehjempi kokonaisuus, 40 minuutin joukkuesuoritus.