Näädät hakee avausvoittoa Salohallista

Julkaistu 12.10.2016

Korisliigan avauspelissään Vilpas selätti KTP-Basketin selkeästi 86-58 ja kaksi päivää myöhemmin salolaiset nappasivat aina vaikean vierasvoiton Pyynikiltä ja Pirkanmaalta, kun salolaiset nousivat 90-91-vierasvoittoon Tampereen Pyrintöä vastaan.

– Haastetta riittää. Salo on kahdessa ensimmäisessä liigaottelussaan ollut vakuuttava, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen kommentoi.

– Vastaavasti oma tekemisemme ei ole vielä ollut tässä liigassa voittoihin vaadittavalla tasolla ja peli-ilmeemme ja tekemisemme intensiteetin palauttaminen onkin meille otteluun valmistautumisessa keskeisempi teema kuin Salon tekemiset.

– Oman pelitapamme laadukkaalla toteuttamisella pystymme kamppailemaan voitosta myös aina vaikeassa Salohallissa

Oman mausteensa otteluun tuo salolaisyleisö, joka keräytyy sankoin joukoin joukkueen taakse kotipeleihin. Ja kyse ei ole pelkästään arvokasta työtä tekevästä Vilpas Ultras -faniryhmästä, vaan koko Salosta, kun jo pelkästään Vilppaan avausotteluun KTP:tä vastaan oli löytänyt tiensä 1660 katsojaa.

BC Nokia lähtee otteluun vahvistusnelikolla Isaiah Wilkerson, Kentwan Smith, Kwame Alexander ja Papa Dia. Niko Mattila on ollut kipeänä, joten hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa. Ville Haapoja on taas edelleen loukkaantunut.