Mestareiden liigan karsintoihin valmistautuva Bakken Bears voitti BC Nokian

Julkaistu 17.09.2016

Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen Mestarien liigan karsintoihin valmistautuva Bears veti eron kaksinumeroiseksi välillä onnekkaillakin koreilla. Näädät kieltäytyi luovuttamasta nousten vielä voittokamppailuun viimeisillä minuuteilla, mutta pallo pomppi tanskalaisille.

– He valmistautuvat Mestarien liigan karsintoihin ja se näkyi. Meidän konsepti ei ollut valmis kohtaamaan tämän tason vastustajaa, jotka ovat jo pelissään näin pitkällä. Loppuhetkillä vielä tapeltiin, saimme laatuheittoja ilmaan ja teoriassa olisimme vielä voineet voittaakin, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen kertoi.

– Kaiken kaikkiaan meillä oli plusmerkkinen reissu. Preseasonilla tarvitaan onnistumisia ja vastoinkäymisiä. Tästä on hyvä jatkaa. Olemme vielä kesken pahasti, mutta suunta on oikea.

BC Nokian tehokkaimmat Bearsia vastaan olivat Isaiah Wilkerson (22/7/4), Kwame Alexander (15/7), Eldar Skamo (14/4), Papa Dia (11/2) ja Kentwan Smith (11/7). Bearsin selkeä ykkösnimi oli Dwayne Benjamin, joka heitti 28 pistettä.