KORISKAUDEN AVAJAISTAPAHTUMA PIRKKALAISTORILLA & KEILAAMOSSA 31.8.! BC..

Julkaistu 20.08.2017
KORISKAUDEN AVAJAISTAPAHTUMA PIRKKALAISTORILLA & KEILAAMOSSA 31.8.!

BC Nokia avaa kautensa 31.8. Pirkkalaistorilla, jossa alkava kausi polkaistaan kovaa käyntiin!! Pirkkalaistorilla tapahtuma alkaa klo. 17:30 edustusjoukkueiden esittelyllä. Paikalla siis koripallokansaa liigapelaajista seuran pienimpiin junioreihin. Torilla voit muun muassa haastaa lempipelaajasi katukoriksessa, nauttia Wigrenin Nysä-makkaraa, tai vain muuten nauttia koripallotunnelmasta. Perheen pienimmille on myös luvassa mielekästä ohjelmaa, sillä paikalle on rakennettu temppurata ja seura jakaa myös ilmapalloja. BC Nokiaa edustaa tapahtumassa myös infopiste, josta löydät tietoa seurasta ja sen toiminnasta, sekä voit ilmoittaa itsesi tai lapsesi mukaan Näätäperheen harrastustoimintaan. Tule siis viettämään mukavaa koripallohenkistä toritapahtumaa koko perheen, tai kaveriporukan voimin.

Toritapahtuman jälkeen avajaiset jatkuvat railakkaissa merkeissä EM-koripallon parissa. Uunituore Nokian faniryhmä Alakulma on järjestänyt Keilaamolle Sudenpesän, joka toimii virallisena kisakatsomona hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Päätapahtumana siis EM-kisojen alkulohko-ottelu Ranska-Suomi. Tapahtuma alkaa klo 19:00. Keilaamolla luvassa pelin ohella myös paljon muuta. BC Nokian virallinen faniryhmä – Alakulma – esittäytyy, sekä kertoo toiminnastaan. Paikalla voi myös ilmoittautua Alakulman jäseneksi. Lisäksi Sudenpesässä ottelutapahtumaa kommentoi legendat Harjula ja Riihelä. Yksinoikeutettuna isäntänä toimii Pasi Heino. Illan yksi kohokohdista on ehdottomasti EM-kisojen virallisen ottelupallon arvonta, joka on varustettuna susijengin pelaajien nimikirjoituksilla. Arvonnan järjestää Alakulma, joka myy arpoja myös jo torilla. Arvonta suoritetaan 3. ja 4. erän välissä. Keilaamon parhaiten pukeutunut susijengin kannattajaporukka palkitaan myös Alakulman toimesta.

Torilta kannattaa siis suunnata Keilaamoon, jonne ilta on hyvä päättää. Näissä tunnelmissa on mukava lähteä kohti alkavaa kautta 2017-2018, joka varmasti tarjoaa pallollisesti paljon Nokia-faneille, tuoretta Alakulmaa unohtamatta. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Lisäksi myös Alakulma löytyy Facebookista. Lisää tietoa seurasta löydät osoitteesta www.bcnokia.com

BC NOKIA TOIVOTTAA KAIKKI TERVETULLEIKSI AVAJAISTAPAHTUMAVAAN VIETTÄMÄÄN UNOHTUMATON PÄIVÄ!