Keskiviikkona otetun komean Karhu Basket voiton jälkeen Näädillä on..

Julkaistu 16.02.2018
Keskiviikkona otetun komean Karhu Basket voiton jälkeen Näädillä on toinen kova kotiottelu edessään tällä viikolla, kun se saa Kataja Basketin vastaan sunnuntaina kotiluolassaan. Ottelu pelataan Nokian palloiluhallissa tulevana sunnuntaina kello 17:00.

Kataja Basket on viimeisestä kolmesta ottelustaan voittanut kaksi ja hävinnyt yhden. Ennen sunnuntain ottelua Kataja vierailee Pyynikillä, missä se kohtaa lauantaina Pyrinnön.


Tervetuloa Nokian palloiluhalliin kannustamaan Näädät voittoon. Laitetaan yhdessä halli täyteen ja tunnelma kattoon! Tunnusta väriä, pue keltaista! #YellowRush
_______________________________________________
LIPUT:

Liput BC Nokian kotiotteluihin vuorokauden ympäri myy Tiketti. Suosittelemme pääsylippujen ostamista ennakkoon, sillä näin varmistat parhaat mahdolliset paikat ja vältyt turhalta jonotukselta hallilla. Liput on mahdollista ostaa ennakkoon myös BC Nokian toimistolta osoitteesta Välikatu 19 LH 11 37100 Nokia.

Palloiluhallin lipunmyynti alkaa ottelupäivä kello 16:00

Liput netistä: https://www.tiketti.fi/BC-Nokia-Kataja-Basket-Nokian-Palloiluhalli-Nokia-lippuja/49791?b=1
Hinnat:


Aikuinen 15€ (Numeroitu, A&B-katsomot)
Eläkeläinen/opiskelija 12€ (Numeroitu, A&B-katsomot)
Numeroimaton 10€ (C&D-katsomot)
Lapset 7-12v. 6€

PERHELIPPUTARJOUS:

2 Aikuista & 1-2 Lasta = 20€
(Numeroimaton paikka)

Tällä edullisella perhelipulla koko perhe nauttimaan Näätien taistelusta parketilla! Perhelippu ostettavissa vain toimiston ja hallin lipunmyynneistä.

Meillä voit maksaa lippusi Smartumilla, e-passilla, Virike- tai Tyky seteleillä tai korteilla.