Kerava Energia Team - BC Nokia 73-105

Julkaistu 25.02.2014

 BC Nokia voitti Keravalla sarjajumbo Energia Teamin selvin lukemin 73-105. Voiton pääarkkitehteinä häärivät BC Nokian amierikkalaispelaajat ja heistä erityisesti joukkueen uusin tulokas, Andre Jones. Hänen tehonsa olivat hurjat: yhteensä 37 pistettä noin kolmenkymmenenyhden minuutin peliajalla. Lisäksi hän otti kuusi levypalloa ja antoi viisi koriin johtanutta syöttöä. Viidestätoista pelitilanneheitosta Andre missasi vain kaksi. Lisäksi miehelle tuli kahdeksan onnistunutta vapaaheittoa.Mike Anderson teki 19 pistettä ja Nicholas Pederson 16. Eli joukkueen jenkkikolmikko teki reilusti yli puolet joukkueen pisteistä.

Kaikki kokoonpanoon merkityt pelaajat saivat jälleen peliaikaa. Tehotilastossa tehokkain oli kaikesta huolimatta BC Nokian Timo Riihelä (+32). Kaikki suomalaispelaajat jäivät tällä kertaa alle kymmenen pisteen. 

Keravalta parhaiten onnistuivat Teemu Hartikainen ja Antti Heiskanen. Ottelun tilastokummajainen on se, että KET voitti levypallot selvästi 50-35. 

BC Nokian seuraava ottelu on sunnuntaina 2.3.2014 kello 17:00 Nokian palloiluhallilla. Vastassa silloin on Forssan Koripojat. Tervetuloa!