Kauden ensimmäinen Pirkanmaan paikalliskamppailu Pyynikillä

Julkaistu 04.10.2017

BC Nokia ei matkusta kauaksi Korisliiga-kauden 2017/18 toisessa ottelussaan, kun Näädät ottavat mittaa Pyynikin palloiluhallissa Tampereen Pyrinnöstä. Kauden ensimmäinen Pirkanmaan paikalliskamppailun aloitusheitto pistetään ilmaan kello 18:30 Pyynikillä.

Vaikka Pyrinnön pelaajakokoonpano onkin säilynyt ulkomaalaisvahvistuksia lukuun ottamatta miltei samana, niin isoin muutos tälle kaudelle nähdään penkin päässä. Päävalmentajan pallin otti haltuunsa tälle kaudelle kaksinkertainen Korisliigan vuoden valmentaja Sami Toiviainen, jonka apuna on nokialaisille jo pitkältä ajalta tuttu Ilpo Rantanen.

Kotimaiselta osastoltaan Pyrintö luottaa kotimaiseen ja tamperelaiseen: konkari Antero Lehto pyörittää peliä entiseen malliin, Topias Palmi on vaarallinen korintekijä, kuten myös kaksikko Joonas Cavén ja Pyrintöön yhden kauden mittaisen Kouvot-visiitin jälkeen palannut Osku Heinonen.

Ulkomaalaisnelikoksi Pyrinnölle muodostui Jua'yan Green, Kenneth Manigault ja Näädät-luotsin Ville Tuomisen kommenteissa nostamat Brian Asbury ja Toiviaisen luottosentteri Devonne Giles.

– Kauden eka paikallispeli, joten latausta ja tunnetta tuskin tulee puuttumaan! Molemmilla alla takelteleva startti, josta varmasti parannetaan puolin ja toisin. Iso teema Giles & Asbury -parin kanssa pärjääminen korin alla, Tuominen lataa.

Pyrintö lähtee otteluun tappio allaan, kun tamperelaiset kaatuivat viime viikolla vieraissa Korihaille. Näätien Korisliiga-avaus taas oli voitokas, kun nokialaiset pääsivät tuulettamaan voittoa lauantai-iltana Espoo Unitedista.

Ottelu alkaa kello 18:30 Pyynikin palloiluhallilla!