Joni Harjula ja BC Nokia jatkosopimukseen

Julkaistu 13.06.2016

KTP:ssä koripallo-oppinsa saanut Harjula on ollut Nokian luottotakamies jo kolmen kauden ajan matkalla Divari A:sta Korisliigaan. Ensimmäisellä BC Nokia -kaudellaan Harjula palkittiin Divari A:n vuoden pelaajaksi.

- Olen erittäin onnellisessa tilanteessa. Minulla on varmasti kaksi Suomen parasta työnantajaa, BC Nokia sekä Varalan Urheiluopisto, jotka mahdollistavat pelaamiseni SM-sarjassa, Harjula kertoo.

- Nokialla asiat on hoidettu paremmin kuin hyvin. Tämän lisäksi meillä on parhaimmat ja äänekkäimmät fanit koko sarjassa, joten päätös jatkamisesta oli enemmän kuin helppo.
Tavoitteena mielessä on, totta kai, kirkastaa viime vuoden mitali.

Yhteensä Harjulalle on kertynyt Korisliiga-kausia peräti kaksitoista, joiden aikana hän on päässyt juhlimaan Suomen mestaruutta kahdesti ja kerran Cup-voittoa. Korisliigassa Harjula on edustanut BC Nokian lisäksi Tampereen Pyrintöä ja kasvattajaseuraansa KTP:tä.

- Jokainen voi katsoa vaikka keväällä sarjapaikkamme varmistaneen Lapua-ottelun neljännen jakson, arvioida Harjulan toimintaa kentällä ja vaihtopenkillä ja miettiä haluaisiko tällaisen pelaajan joukkueeseensa, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen kommentoi.

- Joni on ollut mukana koko Näätien matkan divarin pettymyksistä sarjanousuun ja liigapronssiin. Hänen kokemustaan, korisälykkyyttään ja johtajuuttaan tarvitaan myös tulevalla kaudella. Nyt meillä on joukkueessa hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta sekä riittävästi leveyttä pelipaikoille 1-3.

BC Nokialla on Harjulan lisäksi pelaajasopimukset ensi kaudesta Isaiah Wilkersonin, Ray Sandersin, Eldar Skamon, Henri Hirvikosken, Niko Mattilan, Daniel Dolencin, Ville Haapojan ja Waltteri Mäkelän kanssa. Joukkuetta valmentaa Ilpo Rantanen.