HIRVIKOSKI NIGHT BC Nokian kapteeni Henri Hirvikoski pelaa uransa viimeisen..

Julkaistu 27.03.2018
HIRVIKOSKI NIGHT

BC Nokian kapteeni Henri Hirvikoski pelaa uransa viimeisen runkosarjaottelun kotiyleisön edessä Nokian palloiluhallissa tulevana sunnuntaina. BC Nokian viikko huipentuu tähän sarjakärki Salon Vilpasta vastaan pelattavaan kamppailuun. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 17:00.

BC Nokian seuralegenda Henri Hirvikoski on pelannut urallaan kymmenen kautta Korisliigassa ja kuusi kautta ensimmäisessä divisioonassa. Hirvikoski on urallaan saavuttanut kaksi mitalia, yhden hopean ja yhden pronssin. Hänet on myös valittu Korisliigan vuoden parhaaksi puolustuspelaajaksi. Lisäksi hän oli nostamassa Näädät takaisin Korisliigaan vuonna 2015. Tämä ilta on omistettu Hirvikosken upealle uralle.

Tervetuloa Nokian palloiluhalliin osoittamaan kunniaa Henkan hienolle uralle. Laitetaan yhdessä halli täyteen ja tunnelma kattoon! Tunnusta väriä, pue keltaista! #YellowRush

-----------------------
LIPUT:

Liput BC Nokian kotiotteluihin vuorokauden ympäri myy Tiketti. Suosittelemme pääsylippujen ostamista ennakkoon, sillä näin varmistat parhaat mahdolliset paikat ja vältyt turhalta jonotukselta hallilla. Liput on mahdollista ostaa ennakkoon myös BC Nokian toimistolta osoitteesta Välikatu 19 LH 11 37100 Nokia.

Palloiluhallin lipunmyynti alkaa ottelupäivänä tunti ennen ottelun alkua.

Liput netistä: www.tiketti.fi/BCNokia

• Aikuinen 15€ (Numeroitu, A&B-katsomot)
• Eläkeläinen/opiskelija 12€ (Numeroitu, A&B-katsomot)
• Numeroimaton 10€ (C&D-katsomot)
• Lapset 7-12v. 6€


Meillä voit maksaa lippusi Smartumilla, e-passilla, Virike- tai Tyky seteleillä tai korteilla.