Daniel Bailey BC Nokian miesten kokoonpanoon

Julkaistu 23.10.2014

Jo jonkin aikaa on ollut tiedossa, että Josh clyburnin tilalle on etsitty uutta pelaajaa. Tänään saatiin sitten lopullinen vahvistus sille, että uusi pelaaja joukkueessa on viime kaudelta tuttu mies eli Daniel Bailey!

Baileyn oli tarkoitus pelata Naganossa, Japanissa tämä kausi mutta hän ei onnistunut raivamaan tietään pelaavan kokoonpanoon. Syy tähän oli kuitenkin ennemminkin väärässä pelipaikassa kuin pelaajan taidoissa. Japanissa Danielia yritettiin istuttaa takamiehen tontille eikä se välttämättä ole paras rooli pitkälle laiturille.

Viime kaudella Bailey teki Nokialla 29:ssä pelissä keskimäärin lähes 19 pistettä ja otti 8,2 levypalloa. Vaikka välillä jalkavaivat pitivät miehen poissa pelikentiltä niin kaikenkaikkiaan hän oli joukkueen tehokkain pelaaja koko kauden tilastoja katsottaessa.

Daniel on pelaajana erittäin urheilullinen ja nopea sekä henkilönä kaikin puolin miellyttävä. On ilo saada hänet takaisin Nokialle ja joukkueeseen. Daniel Bailey on ensimmäistä kertaa mukana kokoonpanossa jo perjantaina, kun BC Nokia kohtaa FoKoPon vieraissa.

DanielB