Bisons Loimaa – BC Nokia 4.11.2015 kello 18:30

Julkaistu 04.11.2015
Korisliiga jatkuu keskiviikkona kolmella ottelulla. BC Nokialla on vuorossa kauden lyhin bussimatka vierasotteluun, kun joukkue kohtaa Loimaan biisonit Loimaan liikuntahallissa. Bisons Loimaa on erittäin vaikeasti arvioitava vastustaja monestakin syystä. Se on varmaa, että helppoa ottelua on turha toivoa yhdenkään Loimaalle matkustavan korisliigajoukkueen. Bisons on pelannut toistaiseksi vasta neljä ottelua ja voittanut niissä KTP:n, Salon Vilppaan ja Seagullsin. Kouvoja vastaan loimaalaiset saivat kokea melkoisen löylytyksen, kun Kouvot voittivat ottelun luvuin 113-71. Korisliigan ohella Bisons pelaa Itä-Euroopan VTB-liigaa. Tässä sarjassa Bisons on voittanut vasta yhden ottelun kuudesta mutta tappioista huolimatta joukkue on pelannut erittäin tasaisia otteluita todellisia Euroopan huippujoukkueita vastaan.


Osittain VTB-liigan mukanaan tuomasta ottelumäärästä johtuen Bisonsin palaajarinki on erittäin laaja. Korisliigassa joukkueessa on tähän mennessä esiintynyt jo neljätoista eri pelaajaa. Lisäksi Bisonsilla on farmisopimus 1. divisioonan FoKoPon kanssa. Tällä hetkellä sekä Ike Udanoh että Jacob Burtschi kärsivät loukkaantumisista ja heidän pelaamisensa on epävarmaan. Joukkueen pelaava kokoonpano ratkeaa vasta illalla mutta joka tapauksessa Bisonsilla on varaa nimetä ryhmään kaksitoista sellaista pelaajaa, jotka jokainen pystyvät pelaamaan yli kymmenen minuuttia per ottelu.

BC Nokian ptkillä miehillä ei ollut paras pelipäivänsä viime sunnuntaina Kobria vastaan. Mielenkiintoista on nähdä, mitä tapahtuu, kun vastaan asettuu Susijengin luottopakki, Tuukka Kotti. Liikaa tilaa ei korin alla varmasti tule olemaan nytkään. Loimaan Bisons on kokoonpanoltaan niin hurja joukkue Korisliigaan, että onnistumisia kaivataan BC Nokian pelaajilta laajalla rintamalla. Tärkeintä on kuitenkin saada joukkueen peli-ilme taas positiiviseksi muutaman hävityn ottelun jälkeen. Muutenkin Bisons tulee olemaan tuttu joukkue nokialaisille lähiviikkoina; seitsemästä seuraavasta liigaotelusta BC Nokia pelaa peräti kolme Loimaan Bisonsia vastaan.

Ottelu loimaalla alkaa kello 18:30 ja on nähtävissä myös sekä Elisa Viihteellä että osoitteessa fanseat.com.

PS. Lippuja sunnuntain Pyrintö peliin on vielä jäljellä. Pidä kiirettä ja hanki omasi ennakkoon: www.tiketti.fi.