BC Nokian miehet väänsivät voiton Porvoon Tarmosta

Julkaistu 01.03.2015

 BC Nokian miesten joukkue voitti koripalloilun ykkösdivarissa Porvoon Tarmon sunnuntai-iltana luvuin 78-69. Ottelusta ei muodostunut varsinaisesti mitään suurta koripallojuhlaa. Ottelun puolivälissä Porvoon Tarmo johti ottelua lähes puolet ajasta. Lopulta avainpelaajien kuormitus Porvoolla nousi niin suureksi, että laajemmalla miehityksellä pelannut BC Nokia kampesi johtoon ja myös piti sen loppuun asti. 

Porvoon Tarmo oli liikkeellä seitsemällä kenttäpelaajalla, joista Tony Lindo sai peliaikaa kolme ja puoli minuuttia ja Teemu Hartikainen vietti pitkät tovit kentän laidalla saaden ensiapua selkävaivoihinsa. Josh Nofflet ja Jermel Kennedy pelasivat molemmat täydet 40 minuuttia. Nofflet olikin joukkueensa tehokkain tehden 26 pistettä ja ottaen viisi levypalloa. Jerrah Young kahmi peräti 19 levypalloa ja teki 16 pistettä.

BC Nokian tehokkain oli totutusti Nikola Jeftic, joka teki 19 pistettä ja otti 10 levypalloa. Jay Threatt teki 11 pistettä ja otti peräti kahdeksan levypalloa. Aika hyvä määrä 180 senttiselle pelintekijälle. Ensimmäisellä puoliajalla BC Nokia onnistui kerran kolmestatoista kolmosen yrityksestä. Toisella puoliskolla osumatarkkuus sen verran parani että saldoksi tuli 5/23. Korin alta sen sijaan kotijoukkue onnistui paremmin ja kahden pisteen heitot onnistuivatkin 61%:n tarkkuudella.

Runkosarjaa on BC Nokialla jäljellä vielä viisi kierrosta. Seuraava ottelu on ensi torstaina Jyväskylässä pudotuspelipaikkaa tavoittelevaa HonSU Basket:ia vastaan. Nokialla pelataan seuraavan kerran perjantaina 13.3.2015 kello 18:30. Vastassa on silloin Forssan Koripojat.