BC Nokialle voitto myös Pyrintö II:sta

Julkaistu 22.02.2015

Viikonlopun toinen peli BC Nokian osalta pelattiin sunnuntaina Tampereella Pyrinnön kakkosjoukkuetta vastaan. Varsin hidasvauhtisessa pelissä BC Nokia otti voiton luvuin 71-82.

Alku oli BC Nokialle odotetun tahmeaa ja varsinkin ensimmäisen puoliajan aikana pelaajila ei tuntunut olevan kiire minnekään. Pallon ylöstuonti hyökkäyspuoliskolle kesti lähes aina koko sallitun ajan eikä edes Pyrintö pyrkinyt joukkueelle tyypilliseen juoksupeliin. Perjantain Korihait pelissä loistaneet pelaajat vaikuttivat hieman väsyneiltä mutta onneksi vaihtopenkiltä löytyi tilalle tuoreita jalkoja. Aleksi Koskinen ja Henri Ventoniemi pelasivat molemmat noin kymmenen minuuttia ottelussa mutta tekivät sen tehokkaasti. Nikola Jeftic oli taas pelikunnossa ja teki joukkueen parhaat tilastoluvut (15 pistettä ja 9 levypalloa). Jay Thrett pelasi myös hyvän ottelun jääden Nikolalle vain kahden levypallon verran. Lisäksi Jaylle kirjattiin neljä koriin johtanutta syöttöä. Shawn Hopkins ja Henri Hirvikoski tekivät molemmat 12 pistettä ja heitä pisteen vähemmälle jäi Joni Harjula. 

Levypallot BC Nokia voitti 48-37. BC Nokialle kirjattiin ottelussa kaikkiaan 21 menetystä. Pyrinnöstä eniten pisteitä teki Pyrinnön korisliigajoukkueesta tullut Tyrone Kent (26). Näistä tosin 11 syntyi ottelun viimeisen puolentoista minuutin aikana ottelun jo ratkettua.Joukkueen paras pelaaja oli Justus Kilpinen, joka teki 13 pistettä ja otti viisi levypalloa. Suurin ero joukkueiden välillä syntyi vapariviivalla: BC Nokialla oli 31 vapaaheittoa, joista se onnistui 23 kertaa. Vastaavat luvut Pyrinnöllä olivat 10/15. Sekä Henri Hirvikoski että Shawn Hopkins heittivät seitsemän kahdeksasta vapaaheitostaan sisään.

Seuraavaksi BC Nokia kohtaa Nokian palloiluhallilla Porvoon Tarmon sunnuntaina 1.3.2015 kello 17:00 alkavassa ottelussa. Tervetuloa.