BC Nokia - Pyrintö II Nokian palloiluhallilla torstaina 30.1.2014 kello 18:30

Julkaistu 29.01.2014

 Miesten I-divisioona jatkuu jälleen Nokialla torstaina 30.1.2014 kello 18:30 alkavalla ottelulla Pyrinnön kakkosjoukkuetta vastaan.

BC Nokian miehillä on takanaan kaksi niukkaa tappiota sarjan kärkijoukkueille. Pyrinnön kakkosjoukkue taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta, vaikka ei sarjanousua tavoittelekkaan. Pyrintö voitti edellisessä ottelussaan Keravan suurinumeroisesti 91-61. Tuossakin pelissä Pyrinnön ehdoton ykkönen oli Yannick Anzuluni, joka koko sarjan aikana on tehnyt keskimäärin 26 pistettä per ottelu ja ottanut viisitoista levypalloa. Kahdessa BC Nokiaa vastaan pelaamassaan ottelussa Anzuluni on tehnyt 41 ja 35 pistettä. Toivottavasti tällä kertaa BC Nokia onnistuu paremmin hänen puolustamisessaan. Pyrinnön kokoonpanoa on aina vaikea ennustaa etukäteen, koska useampi joukkueen nuorista pelaajista pelaa myös edustusjoukkueen kokoonpanossa rinnakkaislisenssillä. Edustusjoukkue on keskellä kiivasta otteluruuhkaa Korisliigassa ja Balttian liigassa, joten nähtäväksi jää millaisella joukkueella Pyrinnön kakkonen Nokialle saapuu. Ainakaan pitkä pelimatka ei ole esteenä.

BC Nokia saa kentälle parhaan mahdollisen miehistönsä, kun Daniel Baileykin on toipunut jalkavammastaan. Joukkueessa on monta pelaajaa, joiden taustalta löytyy myös pelikausia Pyrinnön eri joukkueissa. Näyttämisen halua joukkueesta varmasti siis löytyy. Myös uudet pelaajat, Mike Anderson ja Antti Keski-Koukkari alkavat varmasti päästä peli peliltä paremmin mukaan joukkueen kuvioihin. Kun vielä katsomoonkin varmasti saapuu runsaati yleisöä, arki-illasta huolimatta, osotettavissa on viihdyttävä ilta koripalloilun parissa.

Tervetuloa kannustamaan BC Nokiaa!