BC Nokia on purkanut Kwame Alexanderin sopimuksen

Julkaistu 17.10.2016

BC Nokian urheilutoimenjohtaja Ville Tuomisen mukaan taustalla on lauantaina 15.10. Kauhajoen Karhua vastaan pelatun Korisliiga-ottelun tapahtumat, jolloin kokoonpanoon merkitty Alexander saapui paikalle räikeästi myöhässä.

– Ammattipelaaja ei voi yksinkertaisesti myöhästyä pelistä. Tämä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun hänen kohdallaan aikamääreet eivät ole hallussa, Tuominen kertoo.

– Ymmärrän seuran ratkaisun ja hyväksyn sen täysin. Samalla tuntuu pahalta myöntää, että Nokiakaan ei ollut se paikka jossa Alexanderin valtava potentiaali ja lahjakkuus toden teolla realisoituu, BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen kommentoi.

201-senttinen Alexander esiintyi BC Nokian riveissä kolmen ottelun ajan 13,3 pisteen ja 9,7 levypallon keskiarvoilla.

– Myös pelillisesti jäämme kaipaamaan Kwamen fyysisyyttä ja räjähtävyyttä. On kuitenkin joitakin asioita joiden yksinkertaisesti pitää olla kunnossa, jotta urheilutoimintaa voidaan rakentaa kestävälle pohjalle. Meillä on vielä tämänkin jälkeen neljä vahvistusta, joiden kanssa jatkamme eteenpäin.

– Kwame on värikäs persoona ja sympaattinen kaveri, jonka uralle en voi jatkossakaan toivoa kuin pelkkää hyvää, vaikka yhteistyömme valitettavasti tällä kertaa tällä tavalla loppuukin.