KAUSI-INFO 2014-15

Julkaistu 19.06.2014

 

INFOA KAUDELLE 2014-2015

Tervetuloa pelaamaan koripalloa BC Nokiaan kaudelle 2014-2015. Tämän infokirjeen tarkoituksena on kertoa pelaajille ja heidän taustajoukoilleen BC Nokian tavasta toimia. Kirje kannattaa säästää koko kauden ajan. Kirjeen lopusta löydät eri toiminnoista vastaavien henkilöiden yhteystiedot. Infokirje löytyy myös BC Nokian nettisivuilta www.bcnokia.com.

BC Nokiassa harrastaa koripalloa 350 lasta ja nuorta. Pienimmät palloilijat ovat vasta ensi askeleitaan ottavia pallokoululaisia ja isoimmat juniorit pelaavat jo miesten ja naisten edustusjoukkueissa. Joukkueiden valmentajina toimivat ammattitaitoiset ja koulutetut valmentajat. Pelaajien ja valmentajien toiminta ei olisi mahdollista ilman vanhempien päivittäistä tukea ja apua. Junioreiden lisäksi BC Nokia RY.ssä pelaavat naisten edustusjoukkue ja aikuisten harrastejoukkueet. Miesten edustusjoukkue pelaa BC Nokia ry.n sarjapaikalla, mutta toiminnasta vasta NokiNäädät OY.

BC Nokian kaikki juniori, harraste – ja edustusjoukkueet pelaavat jatkossa yhteisen logon alla. Noksu-Näätä tulee siis näkymään kaikissa uusissa seuratuotteissa, peliasuissa ja BC Nokian mainoksissa ja logoissa.

JOUKKUEET;

BC Nokiassa joukkueet kootaan ikäluokkien mukaan. Mikäli jossakin ikäluokassa ei ole riittävästi pelaajia yhdistetään ryhmiä joko vanhempaan tai nuorempaan ikäluokkaan. Joukkueen valmennuksesta vastaa päävalmentaja yhdessä valmennustiimin kanssa.

Vanhemmista kootaan taustaryhmä, jonka kokoonpano on joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, buffetvastaava, tiedotusvastaava ( my club ja nettisivut). Tämä ryhmä tekee joukkueelle budjetin yhteistyössä valmennustiimin kanssa. Taustaryhmän ja valmentajien tehtävänä on hoitaa viestintä kaikille huoltajille.

Joukkueet voivat kerätä joukkueen toimintaa varten eritavoin rahaa. Kaikki kerätty raha on joukkueen yhteistä rahaa, yksittäiselle pelaajalle rahaa ei voi jyvittää.

Joukkueen valmentaja määrittelee pelaajien kilpailullisen tason ja sarjat, joihin pelaajat osallistuvat. Joukkueissa on eritasoisia pelaajia, joten kaikki pelaajat eivät pelaa aina samoissa peleissä ja turnauksissa. Peleihin pääseminen edellyttää osallistumista harjoituksiin.

Joukkueiden rahastonhoitajille tulee käyttöön tilien katsomisoikeus eli ajantasaisten tietojen näkeminen kunkin joukkueen talousasioissa helpottuu.

PELAAJAT;

Jos pelaajat osoittavat erityistä lahjakkuutta tai halua harjoitella enemmän, valmentajat yhteistyössä eri ikäluokkien välillä sopivat näistä järjestelyistä yhdessä pelaajan ja perheen kanssa.

Yläkoulu – ja Lukio ikäisten pelaajien on mahdollista osallistua 2 kertaa viikossa aamuharjoitteluun ennen koulupäivän alkua.

Mini-ikäisille( 2004-2003) syntyneille järjestetään lisäharjoitusryhmiä. Lisäharjoitusryhmiin osallistuminen edellyttää aktiivista osallistumista ikäluokan omiin harjoituksiin. Lisävalmennusryhmistä ja niihin osallistuvista pelaajista valinnat tekevät valmentajat.

VALMENTAJAT;

BC Nokiassa valmentajat rekrytoi seuratyöntekijät. Seuran johtokunta hyväksyy ehdotukset ja tekee valmentajasopimukset. Valmentajien työtä ohjaa ohjaustyöryhmä, joka koostuu johtokunnan nimeämistä henkilöistä.

SEURATYÖNTEKIJÄ;

BC Nokiassa seuratyöntekijänä toimii Kari Hinkkanen. Karin työnkuvaan kuuluu;

• Yhteydenpito joukkueisiin
• MY Club pääkäyttäjä
• Laskutus
• Harjoitus - ja pelivuorot
• Koulu- ja päiväkotikoris
• Tapahtumat
• Varustevastaava ( seura-ja peliasut)
• Valmentajien rekrytointi
• Toimii Marikan varahenkilönä maksuliikenne asioissa

Kari toimipiste sijaitsee BC Nokian toimistolla Välikatu 19 E 11.

Toimistolla voit käydä päivittämässä Noksu-näätä tuotteet valmiiksi tulevaa kautta varten!!!!!!

KIRJANPITÄJÄ/ MAKSULIIKENNEVASTAAVA

BC Nokian kirjanpitäjänä ja maksuliikenne vastaavana toimii Marika Lambert. Marikan työnkuvaan kuuluu;

• Joukkueiden maksuliikenne
• Joukkueiden kirjanpito ja seuran verotusasiat

PÄÄVALMENTAJA

BC Nokian päävalmentajana toimii Jari Nykänen. Jarin työkuvaan kuuluu;

• Valmentajien koulutus
• Aamuharjoitukset
• Lisäharjoitusryhmät
• B-tyttöjen päävalmentajaBC Nokian toiminnan suurin tulonlähde ovat pelaajien vanhempien maksamat pelaajapakettimaksut. Pelaajapakettimaksut pyritään ikäluokkien kohdalla pitämään opetusministeriön suosittelemalla 50€/ kk tasolla. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan yhteisiä tekoja. Ensi kaudella järjestämme yhteistyössä yhden päivän turnauksia, joiden tuotto menee BC Nokian junioreille. Turnauksista vastaa seuratyöntekijä, jokaiselle joukkueelle tulee yksi talkoopäivä. Turnauspäiviä on kuusi.

Yksittäiset toimijat kartuttavat myös junioreiden toimintaa hankkimalla sponsorituloja koko seuralle. Sponsorituloja voi kerätä myös niin, että osa tuloista menee yksittäiselle joukkueelle ja osa koko seuralle. Sponsorikysymyksistä voi olla yhteydessä seuran puheenjohtajaan.

BC Nokian kausimaksuun suurin muutos tuli harjoitusvuorojen palauttamisesta pelaajapakettimaksuun. BC Nokian johtokunta esitti pelaajapakettimaksujen määriä, jotka seurakokous 3.6.2014 hyväksyi. Nokian kaupunki on tehnyt pidemmän ajan linjauksen maksuista. Maksujen liittämisellä osaksi pelaajapakettimaksua vähennettiin monen henkilön tekemää työaikaa maksujen laskemisessa ja joukkueilta rahan perimisestä.

KAUSIMAKSU

Kausimaksu sisältää:

- oikeuden pelata BC Nokiassa
- valmennuksen
- harjoitusvuorot ( Joukkue vastaa pelivuorokuluista )
- jäsenmaksun / jäsenedut
- sisäänpääsyn miesten- ja naisten edustusjoukkueiden otteluihin
- hallinnon palvelut – kirjanpidon, laskutuksen, toimiston käytön jne.

Kausimaksut kaudelle 2014-2015 ovat seuraavat:

 
 Maksu
Eräpäivä 1
Eräpäivä 2
A
570
 15.8.2014 1.12.2014
 A2 250 15.8.2014 1.12.2014
 B 525 15.8.2014 1.12.2014
 C 475 15.8.20141.12.2014
 Minit
 415 15.8.2014 1.12.2014
 Mikrot 380 15.9.2014 1.12.2014
 Supermikrot
 285 15.9.2014 1.12.2014
 Unified
 285  
 Pallokoulu 155 15.9.2014 1.12.2014
 Harrastejoukkueet 50 15.9.2014 
    

KAUSIMAKSUJEN JAKAMISESTA USEAMPAAN OSAAN JA HAKEMUKSET VÄHÄVARAISTEN HARRASTUKSEN TUKEMISEEN - YHTEYS SEURATYÖNTEKIJÄÄN.


AIKUISTEN HARRASTEJOUKKUEET;

Aikuisten pelaavat harraste joukkueet maksavat 50€, tämä summa kattaa pelaajan jäsenmaksun ja oikeuden BC Nokian sarjapaikalla pelaamiseen ja harjoitusvuoroilla harjoittelemiseen.

Äiti -ja Isäkorikseen osallistuvat maksavat 40€, tämä summa kattaa pelaajan jäsenmaksun ja oikeuden harjoitusvuoroihin.

PELIASUT JA SEURAVAATTEET

Jokainen pelaaja hankkii peliasun itselleen. Joukkue voi hankkia mainoksia peliasuihin ja näin kerätä myös varoja koko joukkueen toimintaan. Mainokset joukkue voi hinnoitella itse.

Seuran viralliset peliasut ja seura -asut painetaan Aktiivi Suomessa,joka sijaitsee osoittessa Kolmihaarankatu 2 33330 Tampere.

C-, B- ja A–junioreiden sekä edustusjoukkueiden virallinen peli asu on Adidaksen BC Nokian värein suunniteltu peliasu. Joukkueet siirtyvät Adidaksen asuihin omalla aikataulullaan Spaldingin Play off malliston asuista. Spalding peliasuja on saatavilla hajakokoja toimistolta.

Supermikroille, mikroille ja mineille on oma asu, joka teetetään ompelijalla. Paitatilaukset tehdään joukkueittain seuratyöntekijän kautta.

MY CLUB

MY CLUB toiminnanohjausjärjestelmä otettiin BC Nokiassa käyttöön tammikuussa 2014. Kauden 2014-2015 BC Nokiassa käytetään ainoastaan MY CLUBIN tarjoamaa viestintä- ja maksuliikenne palvelua. Jokaisen pelaajan ja toimihenkilön tulee kirjautua MY CLUBIIN. MY CLUB opastusta ja koulutusta saa BC Nokian seuratyöntekijältä.

BC NOKIA

BC Nokia = me kaikki yhdessä. Hyvä harrastusympäristö tukee lapsen ja nuoren kehitystä ja aikuiseksi kasvamista monella tapaa. Hyvä seuraympäristö vaatii töitä ja siihen tarvitaan jokaista. Seuratyössä voi olla mukana monin erilaisin tavoin. Jos sinusta tuntuu siltä, että voisit antaa osaamisesi jollakin osa-alueella BC Nokian käyttöön, olethan yhteydessä johtokunnan jäseniin tai seuratyöntekijään.

Harjoittelu ja peli-iloa kaikille BC Nokialaisille

BC Nokian johtokunnan psta


Marja Olli
BC Nokia ry.puheenjohtajaYHTEYSTIEDOT:

BC Nokia seuratyöntekijä Kari Hinkkanen 040 1662477 / kari.hinkkanen at bcnokia.com
BC Nokia kirjanpitäjä Marika Lambert 040 7273355 / marika.lambert at bcnokia.com


BC Nokia johtokunta

Pj. Marja Olli 040 8449111 marja.olli at bcnokia.com
Varapj. Mikko Niskanen 0500 514539 mikko.niskanen at isannointikeskus.fi
Hanna Pirhonen 040 8205900 hanna.pirhonen at gmail.com
Mikko Sauramo 050 437 0442 mikko.sauramo at flexim.fi
Jarno Tuukkanen 0400 516841
Petri Järvinen 400954039