BC Nokia palasi voittokantaan - Pyrintö II kaatui 91-82

Julkaistu 28.10.2013

 

Tampereen Pyrinnön nuori kakkosjoukkue tarjosi BC Nokialle miehen vastuksen sunnuntai-illalla pelatussa miesten 1.divisioona A:n ottelussa. Kokonaisuutena ottelu oli varsin hyvätasoinen kamppailu, vaikka lopulta ei voitosta kovin tasaista taistelua syntynytkää.

BC Nokia voitti ensimmäisen kymmenminuuttisen luvuin 30-12 ja ottelu näytti jo ratkeneen heti alkuunsa. Tällä jaksolla Pyrinnöstä ainoastaan Yannick Anzuluni onnistui pelitilanteissa korinteossa. Vaikka Anzuluni teki lopulta tasan puolet jokkueensa pisteistä niin pelin edetessä Pyrinnön suomalaiset pelaajatkin nostivat tasoaan merkittävästi. Kolme viimeistä jaksoa päättyivätkin tamperelaisten vottoon luvuin 18-22, 22-23 ja 21-25. Pitää vielä huomioida, että Pyrinnöltä puuttui kokoonpanostaan miesten korisliigassa hyvin peliaikaa saaneet Osku Heinonen, Alex Vaenerberg ja Topias Palmi.

BC Nokia pelasi ilman selkävaivaista Timo Riihelää. Onnistujia joukkueesta löytyi jälleen laajalla rintamalla. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Nicholas Pederson, jonka tilastot varsinkin hyökkäyspäässä olivat varsin vakuuttavat. (2p heitot 9/10, 3p 2/2 ja vaparit 4/4 sekä 9 levypalloa). Samaa mieltä ottelun parhaasta pelaajasta oli lopulta myös BC Nokian mikropojissa pelaava Eelis Männistö. Sen verran pitkään Eeki joutui kuitenkin vastaustaan miettimään, että muutama muukin pelaaja on syytä nostaa esille. Joni Harjula oli selvästi latautunut hyvin entistä seuraansa vastaan pelattavaan otteluun. Ensimmäisellä puoliajalla Joni teki 19 pistettä hyvällä prosentilla. Toisella puoliajalla Pyrintö selvästi alkoi puolustaa häntä tiukemmin ja niinpä Harjula keskittyi pääasiassa Nokian pelin pyörittämiseen jääden kahteen epäonnistuneeseen heittoyritykseen koko puoliajalla. Shawn Hopkins pelasi hyvän ottelun tehden 16 pistettä. Tomi Kankaanpää, Ville Tuominen ja Tino Mäkelä uppotivat kaikki tärkeät kolmoset juuri silloin, kun niitä todella tarvittiin.

Tuomarikolmikko Toivonen, Kaunisto ja Pitkänen onnistui tällä kertaa pitämään pelin hyvin hallussaan tekemättä kovin suurta numeroa omasta läsnäolostaan. Ja se on tuomareilta aina hyvän suorituksen merkki.

BC Nokialla on nyt edessään parin viikon ottelutauko ennen seuraavaa kotiottelua Järvenpään Koripalloseuraa vastaan. Ottelu pelataan Nokian palloiluhallilla sunnuntaina 10.11.2013 kello 17:00. Vaikka sarja-avauksessa BC Nokia kaatoi JKS:n selvin luvuin niin ihan läpihuutojuttu ei kuitenkaan ole tulossa. Tästä osoituksena JKS:n voitto Porvoon Tarmosta tänä viikonloppuna.

Ottelusta muualla:

Nokian Uutiset